Το farmerama στο unity

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την rixainrempite, 22/12/20.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Καλησπέρα.
    Μία ερώτηση μπορώ να σας κάνω; Με την μεταφορά του farmerama στο unity και τις λειτουργίες του εκεί, έχετε ολοκληρώσει;
    Ευχαριστώ!

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Δυστυχώς δεν κατάλαβα την ερώτηση σου. Σε ποιες λειτουργίες αναφέρεσαι;

Και τι εννοείς αν ολοκληρώσαμε;

3. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Εννοώ, αν έχουν λάβει τέλος οι εργασίες σας ως προς την παρουσία του farmerama στο unity, ή εξακολουθείτε για την βελτιώσή του.

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Ποτέ δεν τελειώνουν οι εργασίες για βελτιώσεις σε ένα παιχνίδι, πόσο μάλλον όταν αλλάζει τεχνολογία. ;)

5. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Φαντάζομαι ότι στόχος σας είναι να παίζουμε farmerama στο unity, όπως ακριβώς παίζαμε και στο flash, κι ακόμη καλύτερα.
    Για την μεταφορά του, ζητήσατε την βοήθειά μας. Για τις βελτιώσεις του, θα κάνετε το ίδιο;

6. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Επειδή δεν καταλάβαμε μπορείς να το ξαναδιατυπώσεις; Εννοείς για κάθε βελτίωση να ζητάμε τη βοήθεια των παικτών; Δηλαδή αν διορθωθεί το πρόβλημα με τους καρπούς των δέντρων που δεν φαίνονται, θα πρέπει να ρωτήσουμε τους παίκτες στο φόρουμ αν τους αρέσει ή οχι;

7. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Αν και δεν εννοούσα αυτό, εμένα, καλό μου ακούγεται αυτό που λέτε.
    Να σας το διατυπώσω λοιπόν διαφορετικά, μιας και αναφέρεστε στο ένα, από αυτού του είδους τα προβλήματα που υπάρχουν. Δευτερεύοντα βέβαια, αλλά υπαρκτά.
    Εκτός από αυτό με τους καρπούς που αναφέρετε παραπάνω, έχω εντοπίσει κι άλλα. Και η απορία μου είναι. Θα σας ενδιέφερε να τα μάθετε, ή τα γνωρίζετε όλα; Κι αν ναι, σε ποια ενότητα επιθυμείτε να τα αναφέρω;

8. -*thumbelina*-

Βεβαίως. Μπορείς να διαβάσεις ποια προβλήματα έχουν αναφέρει οι συμπαίκτες σου και αν βρεις κάποιο που δεν έχει αναφερθεί, μπορείς να το γράψεις εδώ

https://board-el.farmerama.com/threads/Συζήτηση-για-το-48ωρο-σημαντικό-τεστ-του-διακομιστή-unity-webgl-farmerama-gr.30301/page-5#post-216836

Και εδώ
    https://board-el.farmerama.com/threads/Συζήτηση-για-τον-Αυτόνομος-Διακομιστής-standalone-client.30298/

9. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Πολύ ωραία. Ευχαριστώ.

10. -*thumbelina*-

Παρακαλώ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.