Δρώμενα

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την miki1286, 8/9/24.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. miki1286

miki1286 Αρχάριος στο φόρουμ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΡΜΑ ΜΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ
    ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΗΔΗ ΔΥΟ
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Γεια σου
    Διάβασε τους κανόνες εδώ https://board-el.farmerama.com/threads/Οι-κανόνες-του-φόρουμ.10965/

Να αποφεύγεις σε κάθε περίπτωση τη σύνταξη κειμένων μόνο με κεφαλαία γράμματα, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟ ΚΑΙ ΩΣ ΚΡΑΥΓΗ.

Σωστά ελληνικά
    Έχε υπόψιν σου ότι οι δημοσιεύσεις σου είναι προσβάσιμες από οπουδήποτε στον κόσμο. Για αυτόν το λόγο θα πρέπει να προσέξεις έτσι ώστε να χρησιμοποιείς πάνω κάτω σωστά την ελληνική γλώσσα.

Όποιος νομίζει ότι η χρήση του πλήκτρου κεφαλαίων γραμμάτων (Capslock) είναι εξίσου περιττή καθότι το να γράφει ονόματα ή και να ξεκινάει τις νέες προτάσεις με μικρά γράμματα δεν είναι τόσο σοβαρό και δεν τηρεί τον κώδικα συμπεριφοράς, τότε το κείμενό του θα είναι εξίσου δυσανάγνωστο, όπως ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΕΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ.

Όταν θα σταματήσεις να φωνάζεις, θα σου απαντήσουμε.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.