Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Ανασκαφή σπηλιάς

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 27/1/21.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. p.tosh

    p.tosh Προχωρημένος

    Επειδη το πραγμα αρχιζει να χοντραινει και δεν μαρεσουν τετοια πραγματα θα απαντησω και θα σταματησω εδω και θα σε παρακαλεσω να κανεις κι εσυ το ιδιο!
    Δεν ειμαι επιθετικος οσο για το ...αγενης....
    Καθολου κανεις λαθος!!!
    Λαθος!!Τι θα πει κοινη λογικη; Καλη στρατηγικη; Δεν υπαρχει τετοια. Στρατηγικη ναι την ακολουθεις και στο τελος θα δειξει αν ηταν καλη η κακη!!
    Ισως τα πιο πολυωρα φυτα να ειναι καλυτερη λυση....αλλα αυτο δεν ειναι πανακεια. Ξερουμε ολοι οτι στο νησι δεν εχει εξευγενισμο σωστα; Επισης ξερουμε οτι σαγκουαρο και ιξορα βαση των χρονων τους εχουν λιγα βιοτεχνικα σε σχεση με τα λαχανικα ας πουμε που εχουν πιο ποιοτικα να το πω;αποδοτικα βιοτεχνικα. Οποτε με την <κοινη λογικη> που λες πιο πανω τα προτιμουμε μονο για φυτεμα πριν το δρωμενο!Επισης πριν μερικους μηνες σε παρομοιο δρωμενο παρομοια κουβεντα στο φορουμ για τα βιοτεχνικα και τα λαχανικα και τις μασκες τικι συμμετειχες.
    Επαναλαμβανω ουτε επιθετικος ειμαι ουτε ειρωνευτηκα ουτε αγενης ειμαι ουτε νευριασα ....αν και θα μπορουσα γιατι με προσβαλεις αλλα το προσπερναω.Εν κατακλείδι θα ήθελα να πω οτι καμια διαθεση για αντιπαραθεση δεν εχω μαζι σου και με κανεναν απλα να μην γραφουμε κατι αν δεν ειμαστε σιγουροι και αντι να βοηθησει κανει χαλαστρα!!!Καλη συνεχεια.
     
    Αρέσει στον/ην vagelis1968.
  2. xaris68

    xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

    Ξεκινησα με Δόλιχο ....μασκα τικι, νερο και λιπασμα φτανει σε 11.00 ωρες
    Ειναι φυτο που με εξυπηρετει.και δεν πιστευω να αλλαξει κατι σε καλυτερο με αλλο φυτο.
    Πιστευω οτι θα βγει η φασολια αλλα οριακα με το ρυθμο που ερχοναι τα αναδυομενα
    Ελπιζω σε αυξηση αναδυομενου για να μην εχουμε καμια εκπληξη8)
     
    Αρέσει στους ioanna6929 και vagelis1968.
  3. p.tosh

    p.tosh Προχωρημένος


    Εεεε θελει και αποσταγμα της γνωσης και θεραπευτικη αλοιφη 9.30 πανω κατω δεν θυμαμαι ακριβως
     
    Αρέσει στους ioanna6929, vagelis1968 και xaris68.
  4. -Snorkel-

    -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

    1. Δεν έχω δεύτερες τρίτες τέταρτες ή πέμπτες φάρμες. Παίζω μόνο σε ΜΙΑ φάρμα.
    2. Δεν έχω σκοπό να αποστομώσω κανέναν. Όποιος θέλει με πιστεύει, όποιος δεν θέλει , είναι δικαίωματα του. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν. ;)

    Επίσης να γνωρίζεις οτι τα διπλοποσταρίσματα απαγορεύονται και αυτός είναι ο λόγος της ποινής σου.

    Επίσης να σχολιάσω ότι τα μεγάλα χωράφια δίνουν το μέγιστο 1 αναδυόμενο. Οπότε η στρατηγική να χρησιμοποιείτε μεγάλα χωράφια είναι λάθος. ;)
     
    Αρέσει στους vagelis1968 και 2014chr.
  5. xaris68

    xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

    Εχεις δικιο!!!Ευχαριστω πολυ!!!
    Ενα μαζεμα ακομα για το τελος του δρωμενου!!
     
    Αρέσει στους ioanna6929 και vagelis1968.
  6. evellin

    evellin Επαγγελματίας του φόρουμ

    εγώ δεν πιστεύω ότι θα παρω την φασολιά. τελείωσα με τα 7ωρα φυτά και τα αναδυόμενα είναι 450. σκέτη απογοήτευση
     
    Αρέσει στον/ην vagelis1968.
  7. crazyfarmer71

    crazyfarmer71 Επιφανής του φόρουμ

    Καλησπερα σε ολους! μολις θερισα Υακινθο του νερου που ειχα φυτεψει απο τις 12:00 το βραδυ και μου εδωσε 117 αναδυομενα! ετσι εχω φτασει ατα 682! ξαναφυτεψα το ιδιο με χρηση σουπερ λιπασματος νερου και απλου λιπασματος ( και ενεργη την φασολια ) ξαναμαζευω σε 5:17! σαν να βλεπω λιγο φως στο τουνελ παιδια!
     
    Αρέσει στους GEPPO1 και vagelis1968.
  8. skgskg

    skgskg Επιβλέπων του φόρουμ

    Καλησπέρα με σκουφοκάκτο και χρησιμοποιώντας το μπόνους +1 σε πε στα φυτά από την γιορτή μάζεψα 104 και έχω ήδη 707. Τώρα έβαλα δόλιχο και θα θερίσω στις 12 το βράδυ. Χθες με δόλιχο μάζεψα 115 αναδυόμενα χωρίς το +1 πε από τη γιορτή. Χρησιμοποιήστε τα +1 πε για φυτά από τη γιορτή. Θα επανέλθω το βράδυ να σας πω πόσα θα μαζέψω από το δόλιχο. Ευχαριστώ τον p.toch για τις μάσκες τίκι που μου έστειλε.
     
    Αρέσει στον/ην ioanna6929.
  9. vagelis1968

    vagelis1968 Άρχων του φόρουμ

    Ευχαριστούμε για την επισήμανση έστω κ τώρα αλλά από που προκύπτει αυτό? Το γράφει κάπου ότι με μικρά χωράφια παίρνουμε πιο πολλά αναδυώμενα? Ευχαριστώ.
     
    Αρέσει στον/ην assamar.
  10. iocaste1

    iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

    Καλησπέρα vagelis1968
    Πες μου σε παρακαλώ γιατί σου κάνει εντύπωση αυτό,και ελπίζω να μην εννοείς ότι φταίει κάποιος που δεν το ξέρεις.
    Με ποια λογική 40 μεγάλα χωράφια θα σου δώσουν ίδια αναδυόμενα με τα 192 μικρά;;
    Με το φυτό που πήρες εσύ 35 εγώ πήρα 182 από μικρά χωραφάκια.
    Δοκίμασε και θα δεις και μην ψάχνεις να το βρείς κάπου γραμμένο.
    Καλή συνέχεια.
     
    Αρέσει στους αμφιθεα, vagelis1968 και jimisraf1.
  11. vagelis1968

    vagelis1968 Άρχων του φόρουμ

    Ξεκίνησα την ανάρτησή μου με ευχαριστίες αν αυτό λέει κάτι, δεν είπα πως φταίει κάποιος αλλά πιστεύω πως οι συντονιστές θα μπορούσαν να κάνουν την ενασχόλησή μας με τη φάρμα πιο εύκολη μιας κι εκτός από χρόνο τυγχάνει να ξοδεύουμε κ χρήμα. Κ σαν πελάτες έναντι της εταιρίας αξιώνουμε περισσότερη διευκόλυνση. Ο πελάτης κι εδώ θα μπορούσε να έχει σχεδόν πάντα δίκιο. Ευχαριστώ.
     
  12. alexbas

    alexbas Δούκας του φόρουμ

    kalhspera σε σενα κ ολους
    δεν θα εγραφα αν η αναρτηση ηταν απο οποιοδηποτε παιχτη αλλα απο συντονιστη......
    πες μου, σε παρακαλω πως χωρεσες 192 μικρα χωραφια .....? εγω μεχρι 188 μπορω στη βασικη του νησιου...επισης στην αρχη του δρωμενου με 24ωρο φυτο πηρα λιγοτερα απο 120 αν/να εσυ με τι πηρες 192???????:eek::eek::eek:
     
  13. iocaste1

    iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

    Ο πελάτης θέλω να σου πω και στην πραγματική ζωή,σπανίως έχει δίκιο...αλλά δεν του το λέμε.
    Και στη δική μας περίπτωση εδώ,με μικρά και μεγάλα χωράφια και αναδυόμενα.....τι να σου πω,ότι είναι αυτονόητο;;
    Ότι το γράφουν οι συμπαίκτες σου 30 φορές την ημέρα;;Ότι θα μπορούσες εάν δεν ήξερες και εάν δεν πίστευες τους συμπαίκτες σου που το γράφουν να ανοίξεις θέμα και να μας ρωτήσεις;; Φταίμε και γιαυτό;;
     
    Αρέσει στους αμφιθεα και vagelis1968.
  14. xristos-ale3andros

    xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

    Αν και τα μπόνους Π.Ε φυτών είναι χρήσιμα για να μαζεύουμε Π.Ε και ΤΠΕ, να ξέρουμε οτι δε χρησιμεύουν για να παίρνουμε περισσότερα αναδυόμενα.
    Τα αναδυόμενα που πήρες τα πήρες λόγω του φυτού που θέρισες.

    vagelis1968, απο κάθε χωράφι παίρνουμε στο μέγιστο 1 αναδυόμενο.
    Ενα αναδυόμενο απο το κάθε είδος, αν το εβέντ έχει περισσότερα απο ενα αναδυόμενα.
    Απο 40 χωράφια το περισσότερο που μπορείς να πάρεις είναι 40 αναδυόμενα.
     
    Αρέσει σε -sia1971-, soyla74, αμφιθεα και 2 σε άλλους.
  15. αμφιθεα

    αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

    Καλησπερα και καλη Κυριακη!
    Στην ενοτητα Συχνες ερωτησεις δρωμενων υπαρχει θεμα Συχνοτητα αναδυωμενων σε δρωμενα απο 23/3/2016 απο Snorkel , εξηγει ακριβως πως βγαινουν τα αναδυωμενα στα δρωμενα και ειδικα
    <<Από κάθε συγκομιδή αντικειμένου, λαμβάνεται το πολύ 1 αναδυόμενο ανα είδος. Έτσι δεν μπορείτε να λάβετε παραπάνω από1 αναδυόμενο δρώμενου απο συγκομιδή ενός χωραφιού, δέντρου, στάβλου ή εργαστηρίου.

    - Η συχνότητα των αναδυόμενων δεν ελαττώνεται απο την χρήση βιοτεχνικών προϊόντων ή διαφόρων buffs που μειώνουν το χρόνο παραγωγής. (τούρμπο λίπασμα, σούπερ λίπασμα, νερό, bonus από εξευγενισμούς). Ισχύει πάντα ο αρχικός χρόνος. Γεια παράδειγμα , θα λάβετε τα ίδια αναδυόμενα απο συγκομιδή χωραφιών γαρίφαλου με χρόνο 18:54 με την συγκομιδή χωραφιών γαρίφαλου με σούπερ λίπασμα, νερό και ενεργούς εξευγενισμούς με τελικό χρόνο 00:39>>

    Οποιος διαβαζει λιγακι το φορουμ σιγουρα το εχει διαβασει, περιτο να αναφερω οτι χροοονια τωρα το εξηγουμε ολοι μας στις συζητησεις των δρωμενων.
    Καλη συνεχεια σε ολους :inlove:
     
    Αρέσει σε martha72, GEPPO1, SavoirAimer... και 3 σε άλλους.
  16. vagelis1968

    vagelis1968 Άρχων του φόρουμ

    Σχεδόν πάντα διαβάζω τα ποστ συζήτησης των δρώμενων κ δεν θυμάμαι να διάβασα το συσχετισμό μικρών κ μεγάλων χωραφιών (όχι πως δε γράφτηκε) το συσχετισμό απλών κ χχλ τον έχω διαβάσει. Να δεχτώ ότι γράφεται 1 στις 30 μέρες ναι αλλά 30 φορές τη μέρα ............ 4η μέρα 53 ποστ δείξε μου ένα που αναφέρεται στο συγκεκριμένο θέμα.

    vagelis1968, απο κάθε χωράφι παίρνουμε στο μέγιστο 1 αναδυόμενο.
    Στην ενοτητα Συχνες ερωτησεις δρωμενων υπαρχει θεμα Συχνοτητα αναδυωμενων σε δρωμενα απο 23/3/2016 απο Snorkel , εξηγει ακριβως πως βγαινουν τα αναδυωμενα στα δρωμενα και ειδικα
    Ευχαριστώ τον χρήστοαλέξανρο κ την αμφιθέα για την βοήθεια δεν αμφιβάλω ότι έχουν κατά καιρούς γραφτεί διάφορα, που να τα θυμάμαι όλα. Ευχαριστώ κ πάλι.


    Ελεγχόμενος συντονισμός - Συγχώνευση δημοσιεύσεων.
     
    Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 31/1/21
    Αρέσει στους soyla74 και xristos-ale3andros.
  17. -Snorkel-

    -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

    Καλησπέρα

    Προσωπικά το έχω πει δεκάδες φορές και όπως είπε και η συμπαίκτρια σου υπάρχει καρφιτσωμένο θέμα στις Συχνές ερωτήσεις.
    https://board-el.farmerama.com/threads/Συχνότητα-αναδυόμενων-σε-δρώμενα.17195/

    Το θέμα αναρτήθηκε για αυτό ακριβώς το λόγο. Γιατί παρόλο που έχει ειπωθεί εκατοντάδες φορές, κάποιοι δεν το έχουν διαβάσει.
    Σε παρακαλώ διάβασε προσεκτικά το θέμα αυτό και να έχεις απορίες, μπορείς να απευθυνθείς στην κατάλληλη ενότητα ερωτήσεων.

    Συνοψίζοντας:
    1. Ένας παίκτης μπορεί να λάβει το μέγιστο 1 αναδυόμενο από κάθε αντικείμενο (χωράφι, δέντρο, στάβλο κ.τ.λ) Οπότε με 188 μικρά χωράφια, το μέγιστο είναι 188 αναδυμένα και με 40 μεγάλα χωράφια, το μέγιστο είναι 40 αναδυόμενα. Η ποσότητα εξαρτάται πάντα από τον ρυθμό ανάδυσης του εκάστοτε δρώμενου
    2. Τα διάφορα μπόνους ΠΕ ή συγκομιδής ΔΕΝ επηρεάζουν τα αναδυόμενα. Τα αναδυόμενα επηρεάζονται από τον αρχική χρόνο παραγωγής.

    Κατα την έναρξη του δρώμενου με την κατάλληλη προετοιμασία, ο παίκτης μπορούσε να λάβει πάνω από 150 αναδυόμενα.

    Για άλλη μια φορά : Τα διπλοποσταρίσματα απαγορεύονται!
     
  18. vagelis1968

    vagelis1968 Άρχων του φόρουμ

    ευχαριστώ
     
  19. αμφιθεα

    αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

    Δικαιολογημενα να μην θυμομαστε ολα οσα ισχυουν σε διαφορα bonus κλπ, αλλα αυτο ισχυει απο καταβολης farmerama και σε καθε δρωμενο που τα αναδυωμενα μας δυσκολευουν γραφεται και αναφερεται πολλες φορες οτι τα xxl δεντρα και τα μεγαλα χωραφια δινουν λιγοτερα αναδυωμενα, αφου ο μοναδικος παραγοντας που επιρρεαζει ειναι ο χρονος και ο αριθμος των χωραφιων.

    Με την ευκαιρια να θυμισω σε ολους οτι υπαρχουν φασολιες που η καθε μια δινει +5% μεγαλυτερες πιθανοτητες σε αναδυωμενα πριν λιγο μετρησα 5 τετοιες, επισης υπαρχουν 2 κυπελλα, τελος υπαρχουν και τα μαγικα δεντρα οπως και τα χιουι.
    Υπαρχει και 1 φασολια που αυξανει την αποδοση σ.λιπασματος (και τουρμπο λιπασματος) που μαζι με στολεν και λευκη αγνοτητα μειωνει εξαιρετικα το χρονο πολυωρων φυτων και απο παλια υπαρχει και "ο καστανουλης" , για οποιους τις εχουν φυσικα.
     
    Αρέσει στους Panagiotiis, vagelis1968 και elenigri.
  20. .sofaki.

    .sofaki. Άρχων του φόρουμ

    Δεν δινουν ιδιες ποσοτητες αναδυομενων καθε φορα τα φυτα. Φυτεψα δολιχο ,την πρωτη πηρα 120 ,την δευτερη 60 και με ιξορα 80!! Ειναι θεμα τυχης ποσα θα μαζεψουμε καθε φορα...
     
    Αρέσει στους vagelis1968, niktsa112 και Panagiotiis.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.