Ανακοίνωση Συχνότητα αναδυόμενων σε δρώμενα

Η συζήτηση στο 'Συχνές Ερωτήσεις Δρώμενων' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 23/3/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
 1. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες

  το τελευταίο καιρό δεχόμαστε πολλές ερωτήσεις σχετικά με την συχνότητα αναδυόμενων δρώμενων απο συγκομιδές.

  Εδώ θα βρείτε βασικές και χρήσιμες πληροφορίες που ισχύουν πάντα σε κάθε δρώμενο.

  - Μπορείτε να βρείτε αναδυόμενα από συγκομιδές δέντρων, χωραφιών, στάβλων και εργαστηρίων. Αυτό ισχύει στην πλειοψηφία των δρώμενων. Αν υπάρχει εξαίρεση , τότε αναγράφεται στις Συχνές ερωτήσεις του εκάστοτε δρώμενου.

  - Η συχνότητα των αναδυόμενων εξαρτάται από τον αρχικό χρόνο παραγωγής του κάθε αντικειμένου. Για παράδειγμα, θα πάρετε περισσότερα αναδυόμενα απο συγκομιδή απλών δέντρων με αρχικό χρόνο παραγωγής 20:00 παρά από την συγκομιδή του ίδιου αρiθμού δέντρων XL και XXL.

  - Η συχνότητα των αναδυόμενων δεν εξαρτάται απο τους Πόντους εμπειρίας.
  Για παράδειγμα θα έχετε τις ίδιες πιθανότητες για αναδυόμενα απο την συγκομιδή καρυδιών και αμυγδαλιών.

  - Από κάθε συγκομιδή αντικειμένου, λαμβάνεται το πολύ 1 αναδυόμενο ανα είδος. Έτσι δεν μπορείτε να λάβετε παραπάνω από1 αναδυόμενο δρώμενου απο συγκομιδή ενός χωραφιού, δέντρου, στάβλου ή εργαστηρίου.

  - Η συχνότητα των αναδυόμενων δεν ελαττώνεται απο την χρήση βιοτεχνικών προϊόντων ή διαφόρων buffs που μειώνουν το χρόνο παραγωγής. (τούρμπο λίπασμα, σούπερ λίπασμα, νερό, bonus από εξευγενισμούς). Ισχύει πάντα ο αρχικός χρόνος. Γεια παράδειγμα , θα λάβετε τα ίδια αναδυόμενα απο συγκομιδή χωραφιών γαρίφαλου με χρόνο 18:54 με την συγκομιδή χωραφιών γαρίφαλου με σούπερ λίπασμα, νερό και ενεργούς εξευγενισμούς με τελικό χρόνο 00:39  Καλές συγκομιδές!!


  Η ομάδα του FARMERAMA
   
  Αρέσει σε crazyfarma, -rav4-, nickoikono11 και 22 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.