unity

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την NTINAEXTREME, 7/1/21.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. NTINAEXTREME

NTINAEXTREME Επαγγελματίας του φόρουμ

καλησπερα, εχω ενα laptop mac το οποιο μπαινει στο παιγνιδι και παιζω μεσω flash, θελοντας να κανω αλλαγη σε unity πατώντας στο εικονιδιο πανω δεξια με πηγαινει να κανω εγκατασταση client, προχωρώντας δεν μου βγαζει το εικονιδιο δειγμα που εμφανιζεται απο κατω αλλα κανοντας εγω αποθηκευση στο εικονιδιο που μου εμφανιζει, κανει αποθηκευση του farmeramaenstaller.exe στη επιφανεια εργασιας και οταν παω να το ανοιξω μου βγαζει το εξης μήνυμα"δεν ειναι δυνατον το ανοιγμα της εφαρμογης επειδη οι εφαρμογες microsoftwindows δεν υποστηριζονται στο osx," δεν ξερω τι σημαινει αυτο και δεν ξερω τι μπορω να κανω, μπορειτε να βοηθησετε? ευχαριστω εκ των προτερων.

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλησπέρα
    Δυστυχώς δεν είναι συμβατό σε mac
    Δοκίμασε, αν θέλεις με κάποιον Browser με Unity

3. NTINAEXTREME

NTINAEXTREME Επαγγελματίας του φόρουμ

οκ. ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση, θα προσπαθησω, διοτι δεν ξερω που να βρω τον αλλο browser, αν δεν βρω ακρη θα δουμε, παντος και παλι ευχαριστω

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Παρακαλώ, καλή συνέχεια
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.