Unity test

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την rixainrempite, 11/12/20.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Καλημέρα.
    Ανακοινώσατε ότι θα πραγματοποιήσετε ένα ακόμη σημαντικότατο τεστ 48 ωρών, που κατά την διάρκειά του δεν θα έχουμε πρόσβαση στον flash. Για όσο χρόνο διαρκέσει το τεστ, έχετε υπόψη σας ότι τρέχουν δρώμενα που απαιτούν χρόνους;
    Χθες, 10/12/2020 και με την βοήθειά σας, εγκατέστησα την εφαρμογή που μας δίνετε για καλύτερες αποδόσεις. Για την ώρα, δεν βλέπω καμία βελτίωση. Εξακολουθεί να αργεί και να κολλάει, κάνοντάς μου την συμμετοχή μου στα δρώμενα δύσκολη.
    Αναγνωρίζω την μεγάλη προσπάθεια που κάνετε ενόψη της κατάργησης του flash και της άμεση αναγκαιότητα σας να μεταφέρετε το παιχνίδι στο unity, ώστε να συνεχίσει την ύπαρξή του.
    Από εμένα προσωπικά, έχετε όλη την κατανόηση που μου ζητάτε μέσω των επίσημων ανακοινώσεών σας στην προσπάθεια που καταβάλετε. Από εσάς εγώ, (και ο κάθε εγώ), την έχω;
    Εφόσον είσαστε σε μεταβατικό στάδιο, γιατί συνεχίζετε στο ίδιο μοτίβο με τα συνεχόμενα και απαιτητικά δρώμενα; Μήπως τελικά αργήσατε;

Αρέσει στους SavoirAimer... και αμφιθεα.
  2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο γίνεται αυτή τη χρονική στιγμή το σημαντικό τεστ. Αν έχεις παρατηρήσεις, το δρώμενο Χειμωνιάτικη Λολαπαλούζα δεν έχεις διάρκεια 6 μέρες, όσο τα συνηθισμένα δρώμενα αλλά πολλές παραπάνω. Όσο για το δρώμενο εκτροφών, τελειώνει σε 1 ώρα για κάποιον που έχει και τα ζώα και τις σούπερ τροφές.
    Το τεστ έπρεπε να γίνει οπωσδήποτε καθώς μας πιέζει ο χρόνος.

Αρέσει στον/ην tenia03.
  3. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Το ότι σας πιέζει ο χρόνος, είναι εμφανές. Σε αυτό ακριβώς αναφέρομαι.
    Τα δρώμενα των εκτροφών, γνωρίζω πολύ καλά πως δουλεύουν, όπως και τα δρώμενο των σπερνοθερισμάτων. Η διάρκεια του κάθε δρώμενου που μου αναφέρεις, στην παρούσα φάση που είμαστε, δεν μου λέει κάτι το ιδιαίτερο.
    Το ότι το δρώμενο διαρκεί 10 μέρες αντί για 6, δεν σημαίνει ότι μου καταργεί τις υπάρχουσες αργοπορίες και τα κολλήματα που βιώνω τις τελευταίες μέρες χρησιμοποιώντας το unity. Το δρώμενο θα το ολοκληρώσω, αλλά ο προσωπικός χρόνος που θα σπαταλήσω κάνοντας συνεχή log-in log-out και ανανεώσεις, δεν μετράει; Αν δεν είχα την πίεση των δρώμενων, θα έπαιζα πολύ πιο άνετα κι εσείς, θα κάνατε την δουλειά σας πολύ καλύτερα..

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Μάλλον δεν μέτρησες καλά τις ημέρες. Απο τις 9 που ξεκίνησε μέχρι τις 21 που θα τελειώσει δεν είναι 10 μέρες.

upload_2020-12-11_13-26-21.png

Όπως και να 'χει, δεν αλλάζει τώρα κάτι. Αν αισθάνεσαι οτι πιέζεσαι σαν παίκτης, μπορείς να αδιαφορήσεις για το δρώμενο. Αν σου είναι τόσο πολύτιμα τα 2 λεπτά που κάνει το client να μπει και άλλα 2 μέχρι να φορτώσει πλήρως, τότε έχεις λάθος χόμπι.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.