Tο πανηγύρι του Ρέντζο - Μάυρη οθόνη

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την liontaraki__, 14/10/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. liontaraki__

liontaraki__ Νέος ειδικός

Καλησπερα, επειδη ειπατε οτι το event σημερα θα ειναι δοκιμαστικο για να δειτε τυχον προβληματα θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι με το που τελειωνει το "κρουσε τον κωδωνα" στον Chrome μου μαυριζει ολη η οθονη και μου βγαζει μηνυμα οτι κατερρευσε ο shockwave flash. Παρόλο αυτα οι μαρκες πιστωνονται κανονικα. Με mozilla δουλευει κανονικα.

Αρέσει στον/ην Shamino.
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

3. liontaraki__

Οντως ισχυει αυτο που λες δεν επιτρεπω τιποτα να αποθηκευεται στον υπολογιστη μου. Ομως μου κανει εντυπωση γιατι ακριβως τις ιδιες ρυθμισεις εχω και στον Mozilla και στον ΙΕ και δε μου δημιουργει κανενα προβλημα

Αρέσει στον/ην Shamino.
  4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Για να παίξεις τα Mini-games από Chrome θα πρέπει να ενεργοποιήσεις την παραπάνω ρύθμιση. Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη λύση.

5. liontaraki__

Εφοσον μπορω και τα παιζω απο Mozilla δεν υπαρχει λογος να αλλαξω καμια ρυθμιση. Απλα το ανεφερα σε περιπτωση που ηταν προβλημα του event. Καλο βραδυ

Αρέσει στον/ην Shamino.
  6. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλή συνεχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.