spam μηνηματος και προχειρα μηνηματα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την .gefo., 5/4/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .gefo.

.gefo. Μαθητευόμενος στο φόρουμ

εχω ενα προβλημα χθες ειχα γραψει μια ιδεα και μου εγινε σπαμ για καποιο λογω
    -δεν καταλαβα γτ μου εγινε σπαμ κυριως τον λογο
    -και τελος ηθελα να κανω μια ερωτηση ..... οταν γραφεις κατι λεει οτι αποθηκευεται στο προχειρο το θεμα μου ειναι που ειναι τα προχειρα μηνηματα

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλησπερα
    Το θέμα σου στις ιδεες έχει διαγραφεί γιατί η ιδέα σου για τους βοηθούς έχει ξαναειπωθεί και δεν γίνεται να υλοποιηθεί
    Αυτό που γράφει στο πλαίσιο ότι το μήνυμα έχει αποθηκευτεί στο πρόχειρο , ισχύει μέχρι να πατήσεις υποβολή απάντησης
    Στη διάρκεια που γράφεις το μήνυμα και μέχρι την υποβολή, αν για κάποιο λόγο βγεις από το φόρουμ, λόγω σύνδεσης για παράδειγμα, αυτό που έχει αποθηκευτεί δεν το χάνεις και μπορείς να συνεχίσεις να γραφείς.
    Μετα την υποβολή απάντησης δεν μένει κάτι αποθηκευμένο

3. .gefo.

.gefo. Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Σς ευχαριστω πολυ φιλε μου ελυσα τις αποριες μου !!!!!!!!!!!

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Παρακαλώ, καλή συνέχεια
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.