Spam και άλλα

Η συζήτηση στο 'Άσχετες και γενικές αναρτήσεις' ξεκίνησε από τον/την Ανουνάκι2, 16/1/22.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
 1. Ανουνάκι2

  Ανουνάκι2 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

  Επίπεδο 33. Να ρωτήσω, γιατί δεν φτιάχνετε μία λίστα κατάταξης όπως τις παλιές καλές εποχές;:music:
   
  Αρέσει στους Lina123 και αμφιθεα.
 2. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  Για θυμησέ μας το Nickname σου από τις παλιές καλές εποχές...
  Γιατί εμείς γνωρίζομαστε από παλαία. ;)
   
 3. Ανουνάκι2

  Ανουνάκι2 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

  Kαλησπέρα κυρία Χαρά. Ναι, έχετε δίκιο. Αλλά λόγω του κακού παρελθόντος μου είμαι ενεργός κυρίως στο αγγλικό φόρουμ. Ευχαριστώ και τα δωράκια, σας ανταπέδωσα.:p
   
 4. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  Περασμένα ξεχασμένα. Όλοι κάνουμε λάθη και σε έχουμε συγχωρέσει.
  Θα μας χαροποιούσε αφάνταστα να μάθουμε το κανονικο σου username από τα παλαιά.
  ;)

  Υ.Γ : σε ποια δωράκια αναφέρεσαι;
   
 5. Ανουνάκι2

  Ανουνάκι2 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

  Aπό την κανονική μου φάρμα δεν θα δείτε ποτέ μήνυμα στο ελληνικό φόρουμ διότι είχα αποκλειστεί δια παντός στις... έντονες εποχές μου. Αλλά η φάρμα καθ'αυτή έμεινε. Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να σας την πω. Θα μπλέξουμε άδικα και φοβάμαι μην μπω στην μαύρη λίστα.xD

  Με αυτόν τον λογαριασμό μπήκα απλά διότι δεν άντεξα το δέλεαρ της νοσταλγίας που μου προκαλεί το συγκεκριμένο φόρουμ. Αλλά επειδή όντως κατανοώ ότι προκαλώ αναστάτωση καθώς πρόκειται για δευτερεύοντα λογαριασμό (στον οποίο τελείωσα τον οδηγό εκμάθησης και έφτασα 33 επίπεδο :p), ίσως πρέπει να σταματήσω να σας γράφω.

  Εννοείται ότι θα επισκέφτομαι ανώνυμα το φόρουμ για να διαβάζω Σ.Ε. και ανακοινώσεις, αλλά αν έχω απορίες τότε θα συμμετέχω στο αγγλικό, στο οποίο έχω να πάρω ποινή απο το 2015 με διακόσιες και πλέον αναρτήσεις (ξέρω, κατόρθωμα για μέναxD).

  Όσο για τα δώρα που ανέφερα, στον δευτερεύοντα λογαριασμό μου - Ανουνάκι2, ένας χρήστης που λέγεται xarat**n έστελνε σε μένα ανελλιπώς δωράκια μέχρι πριν λίγες μέρες και τώρα το ανακάλυψα. Θεώρησα ότι είστε εσείς, μιας και με είχατε κάνει και follow στο φόρουμ. Υπέθεσα ότι το κάνατε για να με έχετε από κοντά και να προλάβετε οποιαδήποτε χαζομάρα θα έκανα όπως παλια. Ξέρω, σατανική σύμπτωσηxD. (Απέκρυψα εννοείται 2 χαρακτήρες από το username για να μην εκτίθενται άγνωστοι.)

  Τέλος πάντων, αυτά είχα να πω. Ίσως είναι και το κύκνειο άσμα μου στο Ελληνικό φόρουμ αυτό το μήνυμα. Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που θέρισα μαρούλι για πρώτη φορά, 6 από τότε που έγραψα στο φόρουμ και έπαιξα τελευταία φορά ως ο ταραχοποιός -johnny04-. Ίσως δεν χρειαζόταν ολη αυτή η ανασκόπηση. Αλλά τι να κανουμε. Μου βγήκε από μόνη της. Καλή συνέχεια στο παιχνίδι. Και ο,τι είπαμε νερό και αλάτι.:music:
   
 6. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  Να καμαρώνει κάποιος που έχει αποκλειστεί μόνιμα, πρώτη φορά βλέπω. Και ξέρεις αυτό τι δείχνει? Οτι δεν έχεις μετανιώσει καθόλου για τις πράξεις του παρελθόντος. Έχω καλή μνήμη και θυμάμαι τα πάντα. ;)

  Δεν με ενδιαφέρει τι κάνεις στο Αγγλικό φόρουμ καθόλου. Με ενδιαφέρει τι κάνεις εδώ. Και αν νομίζεις οτι θα χρησιμοποιείς το Αγγλικό φόρουμ για να ρωτάς σοβαρά πράγματα και το ελληνικό φόρουμ για να ξεσαλώνεις, μάλλον στα είπανε λάθος.

  Δεν είμαι εγώ και δεν στέλνω δώρα σε κανέναν ούτε καν απο το κανονικό μου λογαριασμό.

  Εννοείς απο την τελευταία φορά που αποκλείστηκες.


  Σε έχω κάνει follow στο φόρουμ για να σε ελέγχω τι κάνεις. Από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε ποιος είσαι. Αν νομίζεις οτι θα είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι έκανες το 2015, κάνεις μεγάλο λάθος.

  Εν κατακλείδι : Θα σου δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία αλλά να ξέρεις, αν κάνεις το παραμικρό από όσα έκανες το 2015, θα φύγεις στο δευτερόλεπτο ;)
   
 7. Ανουνάκι2

  Ανουνάκι2 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

  Μετά χαράς να συμμετείχα και πάλι στις κουβεντούλες για τα δρώμενα και τα νέα στοιχεία, αλλά όπως είπα, το Ανουνάκι2 είναι δευτερεύων λογαριασμός και ο κύριός μου (επίπεδο 84) είναι αποκλεισμένος μόνιμα από το φόρουμ της Ελλάδος. Σας ευχαριστώ πολύ για την δεύτερη ευκαιρία, αλλά εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να συμμετάσχω άλλο διότι δεν έχω πρόσβαση από τον πραγματικό μου λογαριασμό. Ούτε μπορώ να γράφω από έναν "βοηθητικό" λογαριασμό εκ μέρους του κανονικού μου.

  Χάρηκα που ξαναμιλήσαμε κατ'ιδίαν έπειτα από τόσα χρόνια. Και ευχαριστώ ξανά για την δεύτερη ευκαιρία.
   
 8. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  Ο λογαριασμός που εχει αποκλειστεί είναι ο -johnny04- με τον οποίο αποκλείστηκες από ΟΛΑ τα φόρουμ. Ούτε στο αγγλικό φόρουμ έχεις πρόσβαση.
  Οπότε μην γράφουμε ότι θέλουμε. ;)
   
 9. Ανουνάκι2

  Ανουνάκι2 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

  Νομίζω ότι εχει γίνει μια παρεξήγηση. Μόλις έκλεισε ο johnny04, αποφάσισα να "μετατρέψω" έναν δευτερεύοντα λογαριασμό μου, τον jeletsu σε κύριο και να αφωσιωθω σε αυτόν ενώ τον είχα μέχρι τότε για την υποστήριξη του johnny04. Aλλα και αυτός κλειδώθηκε για παραβάσεις ΓΟΧ. Πλεον χρησιμοποιώ τον γ*********5 και μάλιστα επέστρεψα αρχές Γενάρη ύστερα από τριετή αποχή. Ο λογαριασμός αυτός υφίσταται, απλά έχει ΜΟΝΙΜΟ αποκλεισμό από το φόρουμ της Ελλάδος. Στα υπόλοιπα φόρουμ μπορώ να συνδεθώ κανονικότατα. Νόμιζα ότι το γνωρίζατε ήδη. Παραληψη μου.

  Ουσιαστικά, ο johnny04 ήταν ο πρώτος κύριος λογαριασμός μου, περσινά ξίνα σταφύλια. Αλλά εφόσον έκλεισε από την υποστήριξη, πλέον είμαι ενεργός στον γ*********5, ο διάδοχος του johnny04 (και του jeletsu), στον οποίο, όπως είπα, είμαι 84 επίπεδο, συντομα 85.

  Αυτά σας τα λέω για να μην νομίζετε ότι σας κοροϊδεύω τόσην ώρα. Παίζω κανονικά το παιχνίδι, και ο Ανουνάκι2 απλα υπάρχει για βοηθητικό ρόλο και για να μπαίνω στο Ελληνικό φόρουμ. Στο αγγλικό φόρουμ μπαίνω με τον γ*********5, αφού εκεί είμαι υπόδειγμα χρήστη.


  Λίστα των κύριων λογαριασμών μου

  2011-2015 johnny04 RIP
  2015-2016 jeletsu RIP (ελάχιστη σημασία ο συγκεκριμένος)
  2016-2022 γ*********5

  Ελπίζω να καθαρισε αυτό το πολύ μπερδεμένο τοπίο.
   
  Τελευταία επεξεργασία: 16/1/22
 10. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  ΔΕΝ με ενδιαφέρει τι κάνεις στο Αγγλικο φορουμ. Ήδη έχουμε καταχραστεί ένα θέμα και δεν θα το συνεχίσω.

  Κρεμάλα παίζουμε;
  Λέω ..... γατούλα2005

  Ναι ναι! Κέρδισα!

  Αμα γράψουμε την λίστα των λογαριασμών σου, δεν σε συμφέρει, οπότε άστο.

  Ώρα να σταματήσουμε τα σπαμ. Καλό σου απόγευμα.
   
 11. Ανουνάκι2

  Ανουνάκι2 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

  Καταλαβαίνω ότι υπερβηκαμε τα όρια του θέματος. Καλό απόγευμα και σε εσάς. Πάντως αν γίνεται μπορείτε να μου αφαιρεσετε το μόνιμο μπαν για το φόρουμ από την γατουλα2005 θα ήμουν υπόχρεος. Αλλιώς η δεύτερη ευκαιρία είναι δώρον αδωρον. ;)
  Επίσης, δεν έχω πρόβλημα να παραθέσετε και τους βοηθητικούς λογαριασμούς μου. Δεν κάνω και κάτι παράνομο σύμφωνα με τους νέους ΓΟΧ ;)

  Επίσης μπορώ να τελειώσω την απολογία μου σε ΠΜ, για να μην επιβαρύνουμε το φόρουμ. Και ο χειρότερος κακοποιός έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του.
   
 12. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  Μπορείς να στείλεις το αίτημα σου στην υποστήριξη.

  Αν στείλεις ΠΜ στην φάρμα μου και με ενοχλείς, το πιο πιθανό είναι να τιμωρηθείς παρά να σου δωθεί χάρη.