premium

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την jimisraf1, 18/5/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. jimisraf1

jimisraf1 Επαγγελματίας του φόρουμ

Καλημερα σε ολους τους συναγροτες .συναγροτισσες και στις εξαιρετικες συντονιστριες...Μια ανησυχια απο εναν πρεμιουμ εχω...Υπαρχει περιπτωση,μια στο εκατομμυριο,να γινουν γνωστα,τα προσωπικα δεδομενα μας???Κι εννοω τις χρεωστικες καρτες μας που γινεται αυτοματα η αναληψη καθε μηνα...Υπαρχει περιπτωση να εχουμε προβλημα τετοιο???

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα
    Οχι δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Οι πληρωμές είναι κρυπτογραφημένες και κανένας δεν έχει πρόσβαση στις πληροφορίες της πιστωτικής σου κάρτας.

3. jimisraf1

jimisraf1 Επαγγελματίας του φόρουμ

Καλημερα Χαρα μου...Με καλυψες γιατι σου εχω απεριοριστη εμπιστοσυνη...Κανε κατι και πιεσε οσο μπορεις και ξερω οτι το κανεις,γιατι εχω στερητικα φαινομενα...Και δεν το περιμενα σ αυτην την ηλικια και για ενα παιχνιδι...Θελω την φαρμα μου...Θελω να παιξω!!!!χαχα

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι. Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να ολοκληρωθεί η επαναφορά των λογαριασμών.
    Πέντε συντονίστριες δεν μπορούμε να παίξουμε οπότε σας κατανοούμε απόλυτα.

Καλή συνέχεια.

Το θέμα κλείνει.

Αρέσει στον/ην -lousi-leon2001.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.