premium συγκομιδη

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την vickymou, 1/4/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. vickymou

vickymou Κόμης

μπορειτε να μου πειτε και μενα τι συγκομιδη ειναι αυτη των 7 ημερων, πως γινεται ?εχω premium ευχαριστω

2. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Καλησπέρα,
    από τις σ.ε. :

"Αυτοματοποιημένη Συγκομιδή Καρπών Δέντρων
    Κατα το Log in, οι καρποί δέντρων έχουν μαζευτεί αυτόματα την ώρα ολοκλήρωσης της παραγωγής τους. Αν ο παίκτης είναι εκτός σύνδεσης, θα λάβει τόσα φρούτα όσες συγκομιδές θα είχαν γίνει σαν να ήταν συνδεμένος με χρονικό όριο μιας εβδομάδας ενώ τα αναδυόμενα αντικείμενα λαμβάνονται μόνο για την τελευταία συγκομιδή."

Μπορείς δηλαδή να μαζεύεις 1 φορά την βδομάδα αντί για κάθε μέρα τα δέντρα σου χωρίς να χάνεις καρπούς.

3. vickymou

vickymou Κόμης

πρεπει να εχω μονιμα τσεκαρισμενο την αυτοματ/νη συγκομιδη καρπων?

4. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Αν το έχεις τσεκαρισμένο τότε αυτά θα μαζευτούν όταν θα είναι έτοιμα και μπεις στη φάρμα σου. Αν εσύ δεν μπεις για περίοδο μιας εβδομάδας κ όταν μπεις το έχεις τσεκαρισμένο, τότε θα μαζευτούν και για τις 7 μέρες.

5. vickymou

vickymou Κόμης

ευχαριστω

6. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλή συνέχεια,

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.