Paysafe card κ.λ.π. τρόποι πληρωμής

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την jules3, 19/7/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. jules3

jules3 Αναλυτής του παιχνιδιού

Μετά από σχετική σας ανακοίνωση, ενημερωθήκαμε ότι paysafe δεν μπορούμε να αγοράσουμε μέχρι νεωτέρας. Νεώτερη ανακοίνωση δεν υπήρξε, εκτός και αν εγώ δεν την είδα, οπότε ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη. Μέχρι και πριν από 2 ώρες υπήρχε η δυνατότητα να αγοράσουμε φιορίνια και παράλληλα να εκμεταλλευτούμε και την mega ημέρα π.ε.. Προσπάθησα να αγοράσω φιορίνια με πιστωτική, αφού άλλο τρόπο δεν είχα, και δεν έγινε δεκτή η πληρωμή. Θα ήθελα να σημειώσω, ότι η πιστωτική που χρησιμοποίησα, έχει επαρκέστατο υπόλοιπο για χρήση. Δεν έχει "σκάσει" δηλαδή η κάρτα μου. Και είμαι απολύτως βέβαιη για αυτό. Εν ολίγοις, δεν μπόρεσα να εκμεταλλευτώ, ούτε την προσφορά φιορινιών, ούτε και τη mega ημέρα π.ε. Αργότερα, και συγκεκριμένα, πριν από λίγα λεπτά, ξαναπροσπάθησα μήπως και το πρωϊ έκανα κάτι λάθος με την κάρτα, και πάλι δεν έγινε δεκτή η διαδικασία για πληρωμή. Θέλετε να με ενημερώσετε για το αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και με τις πιστωτικές κάρτες; Και αν ναι, με ποιόν τρόπο ακριβώς θα μπορούσαμε να προμηθευτούμε φιορίνια;

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλησπέρα.
    Ο μόνος τρόπος για αγορά φιορινων μέχρι αυτή τη στιγμή είναι με sms και τηλεφωνικά, όταν θα υπάρχει κάποια άλλη πληροφορία θα ανακοινωθεί

Αρέσει στον/ην Stefoulini.
  3. jules3

jules3 Αναλυτής του παιχνιδιού

Ευχαριστώ.

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.