paysafe καρτα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την panos601, 24/9/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. panos601

panos601 Βετεράνος του παιχνιδιού

καλημερα. προσπαθω να βαλω καρτα πεισειφ για αγορα φιορινιων και μου βγαζει αυτο το μυνημα.να απενεργοποιησω το(pop up blocker). πωσ γινεται αυτο?? εκτος αν ειναι γενικο το προβλημα. ευχαριστω

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

θα πρέπει να ενεργοποιήσεις τα αναδυόμενα παράθυρα από τις ρυθμίσεις του Browser σου
    Τι browser χρησιμοποιείς;

Επίσης θα πρέπει να γνωρίζεις οτι δνε μπορείς ακόμα να χρησιμοποιήσεις νέους κωδικούς paysafe στα παιχνίδια μας λόγω κάποιου τεχνικού προβλήματος.

3. panos601

εχω το google chrome, αλλα θελω να μου πεις και λεπτομεριεσ απο που γιατι δεν ξερω και πολλα απο ρυθμισεις

4. -Snorkel-

1. Ανοίξτε το Chrome.
    2. Στην επάνω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στο μενού του Chrome [​IMG].
    3. Κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις.
    4. Κάντε κλικ στην Εμφάνιση σύνθετων ρυθμίσεων.
    5. Στην ενότητα "Απόρρητο", κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις περιεχομένου.
    6. Στην ενότητα "Αναδυόμενα παράθυρα", επιλέξτε Να μην επιτρέπεται σε κανέναν ιστότοπο η εμφάνιση αναδυόμενων παραθύρων (συνιστάται) ή Να επιτρέπεται σε όλους τους ιστότοπους η εμφάνιση αναδυόμενων παραθύρων

5. panos601

οκ τα εκανα ολα. μου γραφει το ιδιο και επισησ μου γραφει οτι δεν μπορει να χρεισιμοποιηθει απο τον συγκεκτιμενο εμπορο

6. -Snorkel-

Οπως σου είπα και πρίν, υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Θα πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή.

7. panos601

οκ να σε καλα ευχαριστω. αφου ειναι γενικο το προβλημα θα περιμενω

8. -Snorkel-

Θα υπάρχει επίσημη ανακοίνωση αν αλλάξει κάτι. ;)

Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Αρέσει στον/ην ath.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.