opera

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την xaris300800, 7/11/23.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. xaris300800

xaris300800 Νέος ειδικός

μια βοηθεια,επειδη τελευταια μπαινω μεσο οπερα [γιατι μοζιλα σαιλεντ κανουν κατι κρασαρισμα],μετα απο 3-4 κλικαρισματα πχ οταν θεριζω εναν σταυλο και τον καθαριζω ταιζω κτλ μου βγαζει ενα εικονιδιο χαμηλα πανω απο την λεξη χρηστης.αφου γινει μπλε η λεξη χρηστης ,,και γραφει αναζητηση αντιγραφη στιγμιοτυπο και μεσα στο εικονιδιο γραφει εξηγηστε εξερευνηστε το θεμα μεταφραση .Πως μπορω να το κανω να σταματησει να εμφανιζετε γιατι ειναι οχι απλα εκνευριστικο σε τρελαινει ..ειδικα αν εχω χαμηλα δεντρα αγανακτω να τα μαζεψω..[αν το κλικαρω μου βγαζει ARIA OPERA BROWSER AI]...

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Το πρόβλημα δεν είναι απο εμάς, όταν κάνεις πολλές φορές και γρήγορα κλικ, επιλέγεται το κείμενο που βρίσκεται στη ξύλινη μπάρα, δηλαδή, το όνομα χρήστη και το id. Μπορείς να μπαίνεις απο client.

3. xaris300800

xaris300800 Νέος ειδικός

ΤΟ καταλαβα οτι δεν ειναι απο εσας..λεω αν υπαρχει καποιος τροπος-ρυθμιση στο οπερα να σταματησει να βγαινει.

4. -*thumbelina*-

Καλημέρα. Μπορείς να εγκαταστήσεις το client και να παίζεις απο κει.

5. xaris300800

xaris300800 Νέος ειδικός

το εχω ..αλλα τραβαει κατι κοληματακια κτλ και πρεπει να γραφω για να το καθαρισετε...γιαυτο απο αρχες καλοκαιριου μπαινω απο οπερα..οκ αφου δεν υπαρχει τροπος..ευχαριστω...κλειστε το θεμα ..

6. -*thumbelina*-

Παρακαλώ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.