Ανακοίνωση Newsletter του παραγωγού - Νοέμβριος 2014

Η συζήτηση στο 'Αρχείο κεντρικών' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 29/11/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Γεια και χαρά παίκτες του Farmerama!

Καθώς μας αποχαιρετά ο Νοέμβριος ήρθε η ώρα για άλλο ένα update από την ομάδα του Farmerama! Έχει αρχίσει να χειμωνιάζει για τα καλά εδώ στο Αμβούργο και έχουν ξεκινήσει οι χριστουγεννιάτικες αγορές, οπότε η διάθεση της ομάδας είναι πραγματικά γιορτινή. Εργαζόμαστε όπως πάντα σκληρά και περιμένουμε εναγωνίως να έρθουν τα Χριστούγεννα. Έχω ξεκινήσει και μαθήματα γερμανικών! ;)
    Τα θέματα που θέλω να συζητήσω μαζί σας σήμερα είναι:

Χάλογουιν
    Λάβαμε ΠΟΛΛΑ θετικά σχόλια για τις κυκλοφορίες του Χάλογουιν και είμαστε πραγματικά πολύ υπερήφανοι για το περιεχόμενο που κυκλοφορήσαμε τον Οκτώβριο. Όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενα newsletter μου εργαζόμαστε εντατικά για να προσφέρουμε καλό περιεχόμενο στους παλαιότερους παίκτες και είναι πολύ ενθαρρυντικά για εμάς τα καλά σας σχόλια. Εκτός από τα δρώμενα για το Χάλογουιν η ομάδα σχεδιασμού έκανε φανταστική δουλειά με την αποστολή "Πικάντικες Ημέρες Τσίλι". Θα ακολουθήσουν παρόμοια περιεχόμενα και τους επόμενους μήνες... ειδικά σε ότι αφορά τα δενδρύλλια :)

Κοραλλιογενής ύφαλος
    Προσκαλέσαμε πρόσφατα ορισμένους από τους διαχειριστές του παιχνιδιού εδώ στο Αμβούργο για να δοκιμάσουν τον κοραλλιογενή ύφαλο. Τα πρώτα σχόλια ήταν απίστευτα ενθαρρυντικά και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την ως τώρα πρόοδο μας. Ξέρω πόσο πολύ ανυπομονείτε για αυτή την κυκλοφορία. Πιστέψτε με, δουλεύουμε πολύ εντατικά για να τον ολοκληρώσουμε αλλά ταυτόχρονα θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι όταν κυκλοφορήσει το αποτέλεσμα θα είναι ποιοτικά άριστο. Θα συνεχίσουμε την ανάπτυξη του και ελπίζω ότι θα μπορείτε να τον απολαύσετε στις αρχές του Νέου Έτους.
    Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διαχειριστές που μας επισκέφτηκαν! Μας έδωσαν ορισμένες πολύ καλές προτάσεις, ιδίως όσον αφορά στην εξισορρόπηση, και περιμένω τη στιγμή που θα κυκλοφορήσει ο κοραλλιογενής ύφαλος.

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]

Μελλοντικά Newsletters
    Μιά ακόμα ιδέα μας είναι οι διαχειριστές του παιχνιδιού και της κοινότητας να ανοίξουν θέματα συζητήσεων και να σας καλέσουν να κάνετε ερωτήσεις ώστε να μπορούμε να συζητήσουμε για θέματα που αφορούν την κοινότητα. Θα σας ενημερώσουμε στο επόμενο newsletter για την τελική μας απόφαση.
    Τέλος, θέλω να ξέρετε ότι λαμβάνουμε πολύ σοβαρά τα σχόλια σας. Τα εκτιμούμε δεόντως και προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώσουμε το παιχνίδι. Τα πρόσφατα προβλήματα με το κομικ event ήταν ατυχή και δουλεύουμε συνεχώς για να βελτιώσουμε την ποιότητα των κυκλοφοριών μας. Η αντίδραση μας στα σφάλματα που προέκυψαν ήταν άμεση και είμαι ανακουφισμένος οτι μπορέσαμε να τα διορθώσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Τόσο οι σχεδιαστές του παιχνιδιού όσο και εγώ προσωπικά βρίσκουμε πάντα χρόνο να διαβάσουμε τα φόρουμ. Δυστυχώς χρειάζομαι μια εφαρμογή μετάφρασης για να διαβάσω τα μη-αγγλικά φόρουμ ;) και διασκέδασα πολύ με το θέμα "Το αποκορύφωμα της ημέρας μου"! :p Τις επόμενες εβδομάδες θα εργαστούμε πάνω στην οριστικοποίηση του χρονοδιαγράμματος και του οράματος μας για το 2015 (η λίστα επιθυμιών της κοινότητας θα είναι η κορυφαία προτεραιότητα). Έχουμε συναρπαστικά σχέδια για το 2015 και ανυπομονούμε να τα μοιραστούμε μαζί σας!
    Έχουμε ετοιμάσει τέλειο περιεχόμενο για το Δεκέμβριο, οπότε μείνετε συντονισμένοι!

Varun

Αρέσει σε mairh21, kolokythopitas, evellin και 13 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.