Nυχτα τρομου

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την K_K__D, 31/10/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. K_K__D

K_K__D Τακτικός στο φόρουμ

Καλησπερα σας γιατι εξακολουθει να τρεχει το δρωμενο? Σημερα στις 15.00 δεν εληγε? Γιατι το ρολοι ενω το πρωι το εληγε στις 15.00 σημερα τωρα το τρεχει μεχρι αυριο?

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

3. K_K__D

Για να καταλαβω δηλαδη μου λετε οτι σημερα το πρωι στις 10.00 το δρωμενο πηρε παραταση για αλλη μια μερα που αν ειχα υπολογισει απο την αρχη οτι θα την εχω δεν θα ειχα ξοδεψει εχθες τα ωραια μου σουπερ λιπασματα (για να προλαβω να το βγαλω) που εχω πληρωσει οχι με χτ αλλα με κανονικοτατα και ζωντανα ευρω?

4. .selia.

Ναι, σου λέμε πως το δρώμενο πήρε παράταση σήμερα το πρωί.

5. K_K__D

ή δεν θα ειχα αγορασει και αυτο με ζωντανα ευρω το μικρο πακετο για να ξεκινησω αφου θα με εβγαζε ο χρονος

6. .selia.

Έχεις κάποια άλλη ερώτηση?

7. K_K__D

Ξερω να διαβαζω και αυτο το καταλαβα απο την πρωτη σας απαντηση. Με τα λιπασματα που ξοδεψα χωρις λογο δεν ειδα να μου απαντησετε.

Ναι εχω πως εγω θα αποζημειωθω γι αυτα?

Συγχώνευση αναρτήσεων

8. .selia.

Τι ακριβώς περιμένεις να σου απαντήσουμε? Ο καθένας παίζει με τον τρόπο που διαλέγει.

Η ανακοίνωση ήρθε σήμερα το πρωί και αμέσως την βάλαμε και στο φόρουμ.

Δεν τίθεται θέμα αποζημίωσης.

9. K_K__D

Διαλεγω να παιξω με τον τροπο που θα με κανει να προλαβω το δρωμενο. Διαβαζω τις ανακοινωσεις για τα δρωμενα που βγαζετε κανω τους υπολογισμους μου και βγαζω τον τροπο που θα παιξω. Αν στους υπολογισμους μου ηταν και αυτη η παραταση δεν θα χρειαζοταν να ξοδεψω τιποτα. Αρα πιστευω πως εχω απολυτο δικιο σε αυτα που σας γραφω. Δεν λεω κατι παραλογο ουτε θηγω κανεναν ουτε βριζω κανεναν.

Αρέσει στον/ην graganta.
  10. .selia.

Δεν σου είπε και κανείς ότι θίγεις ή βρίζεις.

Σου ξεκαθαρίζουμε όμως απλά ότι η παράταση δόθηκε σήμερα (γι'αυτό λέγεται και παράταση) και πολλοί είναι αυτοί που την βρήκαν ενδιαφέρουσα και σωτήρια, καθώς δεν θα τελείωναν το δρώμενο και τώρα ίσως το καταφέρουν.

Αν εσύ είσαι δυσαρεστημένος, μπορείς να γράψεις την άποψή σου στη σχετική συζήτηση για το δρώμενο και όλα τα ποστ θα μεταφερθούν στους υπεύθυνους μετά το τέλος του δρώμενου.

Μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι άλλο?

11. K_K__D

Οποιος πιαστει κοροιδο λογικο ειναι να ειναι δυσαρεστημενος. Αυτο με τις παρατασεις συμβαινει συχνα? Εχει ξαναδωθει παραταση σε αλλο δρωμενο πριν?

12. .selia.

Ναι, έχει δωθεί στο παρελθόν παράταση και σε 1-2 δρώμενα, όταν είχε κριθεί απαραίτητο για διάφορους λόγους. Αλλά αυτό δεν είναι ο κανόνας αλλά η εξαίρεση.

13. K_K__D

Που αλλου μπορω να απευθηνθω εκτος απο την συζητηση για το δρωμενο για να κανω αιτημα για αποζημειωση μου για τα λιπασματα και τα χρηματα που τσαμπα ξοδεψα?

14. .selia.

Δεν μπορείς να απευθυνθείς κάπου αλλού, καθώς όπως προείπα κιόλας δεν τίθεται θέμα αποζημίωσης.

Στη σχετική κουβεντούλα κάθε δρώμενου, όλα τα ποστ προωθούνται στην εταιρεία.

Το φόρουμ είναι ο επίσημος χώρος επικοινωνίας των παικτών μεταξύ τους και για να εκφράσουν τις απόψεις τους και η υποστήριξη για τα τεχνικά προβήματα.

Το θέμα έχει απαντηθεί και εξαντληθεί, κατ'επέκταση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.