my paysafecard αποριες

Discussion in 'Βοήθεια για αρχάριους' started by nas123, Apr 12, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. nas123

nas123 Ανερχόμενος συντάκτης

Σχετικά με ένα ποστ που ανεβάσατε για τον νέο τρόπο πληρωμής της my paysafecard θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γίνεται να την χρησιμοποιήσω γιατί μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα τη moneysafe. Επιπλέον, αν τωρα χρησιμοποιησω τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής θα αλλάξει η σημαία στη φάρμα μου; γιατί παρ'όλο που απευθυνθηκα στην υποστήριξη με αγνόησαν. Επιθυμώ η σημαία στη φάρμα μου να είναι ελληνική γιατί πάντα μου χρεώνονται περισσότερα χρήματα. Αν γίνεται ας μου πείτε τον τρόπο να την αλλάξω μόνη μου. σας ευχαριστώ πολύ

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα,

Εάν αυτή τη στιγμή έχεις άλλη σημαία, εκτός την ελληνικής, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις ελληνική paysafe.
    Η αλλαγή στη σημαία γίνεται μέσω της υποστήριξης.
    Εάν έχεις επικοινωνήσει μαζί τους, τότε έχεις ήδη λάβει απάντηση στο email που δήλωσες.
    Μπορείς να μας δώσεις τον αριθμό του ticket προς την υποστήριξη για να το ελέγξουμε?

3. nas123

nas123 Ανερχόμενος συντάκτης

Καλησπέρα. Βεβαίως, ο αριθμός του ticket είναι #2016111337005101 . Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι.

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Για κάθε αίιτημα θα πρέπει να στέλνεις 1 έντυπο επικοινωνίας.
    Αν δεν απαντήσεις μέσα σε 7 ημέρες, το έντυπο επικοινωνίας κλείνει αυτόματα.

Εστειλες το πρώτο έντυπο στις 04.11.2016 13:16 και έλαβες απάντηση αμέσως. Ουδέποτε απάντησες και το έντυπο έκλεισε στις 11.11.2016 18:45

Αυτό το έντυπο που αναφέρεις (2016111337005101) το έστειλες στις 13.11.2016 13:36 ,έλαβες απάντηση και δεν έστειλες ποτέ τις πληροφορίες που σου ζητήσαμε.

Έτσι έλαβες απάντηση σε όλα τα έντυπα επικοινωνίας που έχεις στείλει (4) δεν μας απάντησες ποτέ σε κανένα από αυτά και έτσι τα έντυπα επικοινωνίας έχουν κλείσει.

Συμπλήρωσε ένα νέο έντυπο επικοινωνίας και θα λάβεις απάντηση από την υποστήριξη.
    Απάντησε στο έντυπο πριν να περάσουν 7 ημέρες χρησιμοποιώντας την λειτουργία της απάντησης στο email λογαριασμό σου.
    Ομως μην μας απαντήσεις πάλι μετά από 10 μέρες γιατί πλέον η υπόθεση σου θα έχει κλείσει όπως γίνεται τόσο καιρό τώρα.