malala fund

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την sakis57, 5/12/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. sakis57

sakis57 Ανερχόμενος συντάκτης

εχω τελειωσει και τα 4 λαχανικα του δρωμενου και εχω περισευμα δεν μπορω ομως να ανοιξω το δρομο να φτασω στο τερμα τι γινεται σαυτες τις περιπτωσεις σταματω να φυτευω η θα μπει π.χ. και αλλο λαχανικο η κατι αλλο να φτασουμε στο τερμα

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Κσλημέρα
    Το δρώμενο δεν μπορείς να το τελειώσεις , χωρίς την αγορά καλαθιών.
    Μπορείς να σταματήσεις να φυτεύεις ή να συνεχίσεις αν θέλεις και τα λαχανικά που θα περισσέψουν , θα μετατραπούν σε ΠΕ και ΧΤ, μετά τη λήξη του δρώμενου. Μπορείς να δεις τις μετατροπές εδώ
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Μάθε-και-προόδευσε.19398/#post-134502
    Άλλο λαχανικό δεν θα μπει

3. sakis57

sakis57 Ανερχόμενος συντάκτης

οκ ευχαριστω εχω ηδη παρει 1 θα δω για το αλλο και παλι ευχαριστω συνεχιζουμε

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Αν είχες αγοράσει το καλάθι που έχει σαν δώρο το δέντρο της γνώσης, θα έπρεπε να το τοποθετήσεις σε κάποιο μέρος της φάρμας (εκτός από το μέρος όπου γίνεται το δρώμενο και τη φασολιά) και θα έπαιρνες κάθε 24 ώρες, 2 χαλίκια

5. dionisakis57

dionisakis57 Ανερχόμενος συντάκτης

ναι το δεντρο το εχω να ρωτησω αν αποτραβηχτηκαν τα καλαθια και δεν μπορούμε να παρουμε αλλα

6. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Τα καλάθια υπάρχουν και μπορείς να αγοράσεις κι άλλα.

7. dionisakis57

dionisakis57 Ανερχόμενος συντάκτης

ok ευχαριστω

8. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλή συνέχεια,

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.