like-μου αρεσει

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την p.tosh, 28/10/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. p.tosh

p.tosh Προχωρημένος

Καλησπερα και χρονια πολλα στους Ελληνες απανταχου. Εχω μια απορια μπορει ναναι χαζη αλλα θα την πω δεν μπορω αλλο: Υπαρχει ...λαικομετρο; Δλδ οσο πιο πολλα λαικ,ς κανουμε ανεβαινουμε επιπεδο; Κερδιζουμε κατι; Τυχαινει να βλεπω καποιον συμπαιχτη να ρωταει κατι να μην απανταει κανεις (εκτος των συντονιστων) αλλα απο κατω απο το ποστ 20 λαικ,ς...

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Με το να πατήσεις "μου αρέσει" σε μία ανάρτηση συμπαίκτη σου, απλά δηλώνεις ότι συμφωνείς ή ότι απλά σου αρέσει αυτό που έχει γράψει.
    Δεν κερδίζεις τίποτα και ούτε ανεβαίνεις κανένα επίπεδο.
    Από εκεί και πέρα αρμόδιοι να απαντάνε σε κάθε ερώτηση που γίνεται σε σωστή ενότητα, είναι μόνο οι συντονιστές.
    Και έτσι και γίνεται.

3. p.tosh

p.tosh Προχωρημένος

Εννουσα στις συζητησεις δεν το διευκρινησα, δλδ καποιος ρωταει: <<ρε παιδια πως γινεται αυτο;>> απαντηση καμμια,..... μου αρεσει 20.......... τελος παντων ευχαριστω για τον χρονο σου καλη συνεχεια.

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Όταν κάποιος παίκτης έχει κάποια απορία καλό είναι να ρωτάει στις ανάλογες ενότητες για να παίρνει έγκυρη απάντηση.
    Από εκεί και πέρα μπορεί να λάβει συμβουλές από συμπαίκτες του και αν επιθυμεί να τις ακολουθήσει.

Παρακαλώ.
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.