Internet Explorer ή κάτι άλλο ?

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την stelios.kavala, 3/2/21.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα σας μια ερώτηση θα ήθελα να σας κάνω ... στο παιχνίδι μπαίνω από το client και όταν τον κλείνω (αρα και όταν τον ανοίγω) και όταν ανοίγω το φόρουμ όλα αυτά ανοίγουν με τον Internet Explorer και η ερώτηση μου είναι όλα τα παραπάνω δεν μπορούν να ανοίγουν από αλλού π.χ chrome ή mozilla ? και κάτι άλλο είδα σε κάποια συναγρότησσα της είπατε ότι κάποια διακοσμητικά που δίνουν μπόνους μπορούν να φυτευτούν ή να μπούνε στο δέντρο της σοφίας πως γίνετε αυτό σε ένα δέντρο να τοποθετήσουμε κάτι?

Τελευταία επεξεργασία: 3/2/21
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα
    Η σελίδα ανοίγει με το πρόγραμμα που έχεις θέσει ως προεπιλεγμένη εφαρμογή από τις ρυθμίσεις των windows σου.

Για την 2η ερώτηση σου, αδυνατώ να καταλάβω τι εννοείς. Θέλεις να φυτέψεις ένα διακοσμητικό;

3. stelios.kavala

Όχι διακοσμήτικο (λάθος μου) έπαθλο ήθελα να πω και το διαβασα γιαυτο και ρωταω Κα Snorkel
    Ερωτηση μιας συναγρότησας καλημερα!! θελω να ρωτησω τη μου προσφερει το επαθλο Πρωταθλητης Φαρμας Αργυρο και Πρωταθλητης Σοδειας Πλατινενιο και αν τα εχω στη βασικη φαρμα καλυπτει ολες της φαρμες?
    Απάντηση Καλημέρα Αυτά τα τρόπαια μπορείς να τα τοποθετήσεις στο δέντρο της Σοφίας για να ισχύουν για όλες τις εκτάσεις.
    Διαφορετικά ισχύουν για την έκταση που τα έχεις.

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Ο ζωντανός θρύλος είναι η τελευταία ρούνα στην κορυφή του δέντρου της σοφίας, όπου μπορείς να παραδώσεις τα έπαθλα από τις αποστολές του "κτηνοτρόφου" και της "έκθεσης" και να αυξήσεις τις πιθανότητες για αναδυόμενα.

Μπορείς να διαβάσεις εδώ https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Σ-Ε-Το-δέντρο-της-Σοφίας.12904/#post-62333

5. stelios.kavala

Χίλια ευχαριστώ για τις απάντηση σας να είστε καλά. Καλή ημέρα να έχετε και καλό υπόλοιπο

6. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.