GTL -Snorkel-

Η συζήτηση στο 'Η ομάδα' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 25/8/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Χαρά χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη!!

Αρέσει στον/ην -Snorkel-.
  2. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλό καλοκαίρι Χαρά μου καλή συνέχεια και δύναμη στο έργο σου !:)

Σ'ευχαριστώ για την ευκαιρία της εμπειρίας που μου πρόσφερες !
    Είσαι μοναδική ,οφείλω να πω !!:inlove:

Αρέσει στους -Snorkel- και ath.
  3. glitter1234

glitter1234 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλο καλοκαιρι και απο εμενα να εχετε ενα υπεροχο καλοκαιρι να κανετε πολλα μπανια και να φατε πολλα παγωτα!!!Να εχετε ενα υπεροχο καλοκαιρι...!!!;):p

4. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

Ευτυχώς που είναι μια και μοναδική
    Δεν θα άντεχα πολλές 8)

Persa κάθε εμπειρία στην ζωή μας είναι χρήσιμη,
    τώρα που θα σου χρησιμέψει η συγκεκριμένη δεν ξέρω xD

Αρέσει στους ath και kollitoi.
  5. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Οφείλω να ομολογήσω οτι με ξάφνιασε η απόφασή σου.

Ομως η πραγματική ζωή είναι πιο σημαντική από την εικονική φάρμα μας.

Μαρία, σε ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες όλα αυτά τα χρόνια. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα και να είσαι πάντα ευτυχισμένη.

;)

Αρέσει στους Μαρία21* και ath.
  6. -Snorkel-

Καλησπέρα σας

Το πρώτο θερμό Σαββατοκύριακο μας επισκέφτηκε. :oops:

Τι καλύτερα απο ενα δροσερό ποτήρι τσάι.

Αρέσει σε ath, Μαρία21*, sofiapao76 και 3 σε άλλους.
  7. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Δεν αφήνεις το παγωμένο τσάι να φέρεις κανένα αντηλιακό γιατί καήκαμε

Αρέσει σε zaxaroula80, Μαρία21*, kollitoi και 2 σε άλλους.
  8. evieva

8)

Αρέσει σε zaxaroula80, Μαρία21*, .*Hazel*. και 3 σε άλλους.
  9. -Snorkel-

Άμα ζεσταίνεσαι, υπάρχει και άλλη λύση :oops:

Αρέσει σε GaTe987, zaxaroula80, Μαρία21* και 4 σε άλλους.
  10. -Snorkel-

Καλησπέρα

Νομίζω πως ήρθε η ώρα να βάλουμε κάποια πράγματα στην θέση τους.

Τελικά αποδείχθηκε οτι μερικές φορές είναι καλύτερα να λες αυτά που σκέφτεσαι παρά να προσποιήσε οτι δεν γνωρίζεις ή δεν βλέπεις πράγματα για να μην προσβάλεις άλλους ενώ αυτοί οι άλλοι σε προσβάλουν, σε υποτιμούν και ψάχνουν την παραμικρή ευκαιρία για να δημιουργούσουν ένα χάος.

Οι συντονιστές, είμαστε εδώ και αφιερώνουμε προσωπικό χρόνο, κόπο και κόστος για το παιχνίδι.

Είμαστε από τα λίγα Forum που οι επίσημες ανακοινώσεις και οι συχνές ερωτήσεις αναρτώνται στην ώρα τους με τα λιγότερα δυνατά λάθη. Είμαστε μια από τις λίγες ομάδες με άμεση ανταπόκριση στις ερωτήσεις παικτών.

Δυστυχώς όμως αυτό δεν εκτιμάται από μερικούς παίκτες που μοναδικός τους σκοπός είναι να βρουν ευκαιρία, να λασπολογήσουν, να κατηγορήσουν και να στείλουν προσωπικά μηνύματα σε συμπαίκτες δείχνοντας τελικά μόνο την εμπάθεια τους προς εμάς.

Γνωρίζω πολύ καλά τι κυκλοφορεί ανάμεσα σε παίκτες και από ποιους. Αν λοιπόν , εσείς, νομίζετε ότι μπορείτε να καλυτερέψετε το παιχνίδι, γιατί δεν κάνετε αίτηση για συντονιστή; Πολύ ευχαρίστως να σας δώσουμε την ευκαιρία να δείτε πως λειτουργούμε και τότε θα δούμε αν θα συνεχίσετε να έχετε την ίδια άποψη. Και αν εσείς δεν θέλετε, γιατί εμποδίζετε και τους άλλους;

Η κα. Thumeblina αποχώρησε γιατί τις τελευταίες ημέρες ήταν Online 14 ώρες το 24ωρο και κάηκε ο υπολογιστής της. Και για ποιο λόγο ήταν Online; Για προσωπικό της όφελος; Μήπως για να πατήσει τα μαγικά κουμπιά και να τελειώνει τα δρώμενα σε 5 λεπτά;
    Αυτό λοιπόν είναι προσωπικό κόστος. Κόστος που λίγοι (μετρημένοι στα δάκτυλα) μπορούν να κατανοήσουν ενώ άλλοι θα ψάξουν να βρουν και πάλι ευκαιρία να βγάλουν την εμπάθεια τους για την αποχώρηση της.

Και αν αναρωτιέστε γιατί τον τελευταίο καιρό, αποχωρούν οι συντονιστές, θα σας πω ότι απλά δεν αντέχουν την πίεση.
    Άραγε ας αναρωτηθούμε όλοι, αξίζει να δίνουμε το καλύτερο δυνατόν εαυτό μας σε κάτι που λίγοι θα εκτιμήσουν;

Τέλος, εφόσον κάποιοι θα μας κατηγορούν είτε κάνουμε σωστά την δουλειά μας είτε όχι, λόγω καλοκαιριού και λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, το forum θα λειτουργεί σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή και όταν υπάρξει κάποιος διαθέσιμος συντονιστής, θα λάβετε απάντηση. Διαφορετικά θα πρέπει να περιμένετε.

Αρέσει σε *mava*, skareleni, ath και 16 σε άλλους.
  11. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Λυπάμαι πάρα πολύ για την εξέλιξη αυτή.
    Η κυρία Θαμπελίνα είναι μία γνώστης του παιχνιδιού, ισχυρό χαρτί για τη συντονιστική ομάδα και ένα πολύ καλό παιδί που έχει θυσιάσει ατελείωτες ώρες απ τον προσωπικό της χρόνο, για να βοηθάει όλους εμάς.
    Ελπίζω το πρόβλημα της να αποκατασταθεί και να επιστρέψει πίσω μαζί μας.

Με όλα τα άλλα συμφωνώ με την αρχηγό της ομάδας.
    Πολλές ώρες μέσα στο παιχνίδι, πολύ κούραση και πολύ ξόδεμα προσωπικού χρόνου από όλους μας!
    Απ την άλλη....αλλά ευτυχώς από μικρή μερίδα παικτών... γκρίνια και γκρίνια και γκρίνια.

Σε άλλα φόρουμ οι συντονιστές απαντάνε μετά από 10 ώρες στην κυριολεξία και οι παίκτες τους σέβονται!
    Εδώ σε εμάς οι προσβολές πάνε και έρχονται! Και λέω εγώ με το φτωχό μου μυαλό....αξίζει;

Όπως λοιπόν είπε και η κ Σνόρκελ πιο πάνω.... χαλαααρά!
    Όταν είναι κάποιος συντονιστής μέσα, θα απαντάει. Αλλιώς δε χρειάζεται να πάει για τον καφέ του...ναι ναι πίνουμε και μεις καφέ...και να είναι με το τάμπλετ η το κινητό να απαντάει!
    Ούτε να ξυπνάμε χαράματα και μαύρα μεσάνυχτα για να λύσουμε το πρόβλημα των εξαφανισμένων στάβλων.
    Γιατί πολύ απλά, όλα λύνονται! Ολααααα! Στην ώρα τους!

Αυτά έχω να πω εγώ, συγγνώμη αν δεν τα είπα επιστημονικά....τα είπα όπως εγώ ξέρω.

Αρέσει σε *mava*, skareleni, antigonis_farm και 16 σε άλλους.
  12. maroula

maroula Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλημερα κα. Χαρα, μολις διαβασα για την αποχωρηση της Thumeblina και πραγματικα λυπηθηκα πολυ.
    Δεν συνηθιζω να γραφω στις σελιδες σας, αλλα μιας και το θεμα της κλειδωθηκε θα κανω εδω την διαμαρτυρια - παρακληση μου. Η Thumeblina χαιρει της αγαπης και του σεβασμου ολων των παικτων που, εγω, τουλαχιστον γνωριζω, τη θελουμε πισω, παρακαλω πολυ. [​IMG] Thumeblina γυρνα πισω. :cry:Ευχαριστω πολυ.

Αρέσει σε skareleni, sofiapao76, natalia_prod72 και 7 σε άλλους.
  13. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Λυπήθηκα για την απόχωρηση της Thumeblina είναι κρίμα, τέτοια άτομα να αποχωρούν. Πάντα ευγενική να σε εξυπηρετήσει. Εύχομαι να βρει τον δρόμο της, είτε εδω, είτε αλλού, είτε παρα πέρα, και εύχομαι να είναι καλά. Και υπομονή στο υπόλοιπο τεαμ, είμαστε άνθρωποι πανω απ όλα, και πρέπει να καταλαβαίνουμε ο ενας τον άλλον. Σε οτι αποφασίσει είμαστε μαζί της. Αρκεί να προσέχει τον εαυτό της και να την βλέπουμε που και που:inlove:

Αρέσει σε skareleni, antigonis_farm, sofiapao76 και 8 σε άλλους.
  14. 2014chr

2014chr Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλημέρα σε όλη την ομάδα!
    Καλημέρα και στην κ.Thumeblina που σίγουρα μας διαβάζει έστω κι αν αποχώρησε από την ομάδα των συντονιστών ,(όπως αποχώρησε πρόσφατα και η κ. Persa)...
    Κατ αρχήν οφείλουμε όλοι ένα μεγάλο συγνώμη σε όλη την ομάδα των συντονιστών ,διότι πολλοί από μας μπερδεύουμε τα συμφέροντα της εταιρείας (που λογικό είναι να θέλει να βγάλει χρήματα) ,με την εθελοντική εργασία των συντονιστών μας, που -για χρόνια οι πιο πολλές-προσπαθούν στο μέτρο των δυνάμεων τους να βελτιώσουν το φόρουμ και να κάνουν όσο το δυνατόν ευκολότερο και κατανοητό στους υπόλοιπους συμπαίχτες τους το φαρμεραμα..
    Όταν κάτι πάει στραβά στο παιγνίδι ,ξεχνούμε πως είναι απλοί παίχτες σαν εμάς και ακούν...και τι δεν ακούν !!
    Συγνώμη παιδιά!
    Σας εύχομαι καλή δύναμη και ένα μεγάλο και ειλικρινές Ευχαριστώ διότι θυμάμαι παλιά όταν ξεκίνησε το παιγνίδι χωρίς φόρουμ μα και μετά το φόρουμ πόσο δύσκολο ήταν το παιγνίδι για μας τους αδαείς!Και πόσο λειτουργικό το κάνατε και εύκολο με την όλη σας προσπάθεια! Είναι κρίμα να μην λέμε ένα καλό λόγο τουλάχιστον!!!
    Να στε καλά με τις οικογένειες σας και.....μην φεύγετε άλλες! :inlove:

Αρέσει σε skareleni, antigonis_farm, sofiapao76 και 10 σε άλλους.
  15. natalia_prod72

natalia_prod72 Στρατηγός του φόρουμ

Την καλησπερα μου σε ολους!
    Λογω δουλειας, δεν μπαινω συχνα στο φορουμ, σημερα ειδα οτι αποχωρησε και η Thumeblina απο την ομαδα. Μεσα σε 2 εβδομαδες δυο συντονιστριες ειναι τραγικο, αλλα θα μου πειτε "ποσο υπομονη να κανουμε?". Δεν μπορω να πω οτι σας καταλαβαινω, γιατι δεν ειμαι στην θεση σας, αλλα φανταζομαι τι περνατε καθε μερα με εμας τους παικτες, μαρτυριο.
    Θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολη την ομαδα για την δουλεια που κανετε, για τη υπομονη που εχετε και για το χρονο που αφιερωνετε σε εμας.
    Κοριτσια να ειστε παντα καλα στην προσωπικη σας ζωη και αν αποφασισετε να γυρισετε θα χαρουμε πολυ που θα ειστε παλι κοντα μας.
    Για εσας που μενετε καλο κουραγιο και καλη δυναμη.

Αρέσει σε sofiapao76, georgia469, .*Hazel*. και 5 σε άλλους.
  16. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

:eek:
    Άκουσα κάποιο θόρυβο από το διπλανό σπιτάκι και κοίταξα από το παράθυρο και είδα αυτό
    Όταν έχεις χρόνο να κάνεις έναν έλεγχο

17. -Snorkel-

maroula , GaTe987, 2014chr , natalia_prod72
    Σας ευχαριστούμε πολύ για της αναρτήσεις σας. Να ξέρετε οτι εκτιμάμε πολύ την κίνηση σας και έχουν προωθηθεί στην κ. Thumbelina :inlove:
    Θα ήθελα να γράψω περισσότερα αλλά όπως είδατε η κ.Hazel σήμανε συναγερμό

Νομιζω κάποιος προσπαθεί να σπάσει ένα λουκέτο από διπλανό σπιτάκι :eek:

Αρέσει σε skareleni, maroula, kollitoi και 6 σε άλλους.
  18. evieva

Από την άλλη πάλι, εγώ σκεφτόμουν να παραιτηθείτε όλες,
    για να δουν οι νέοι παίκτες τι σημαίνει να μην ενημερώνεσαι εγκαίρως,
    να ξεκινάει event και να μην ξέρεις τα βήματα και τι ζητάει
    και κυρίως να γίνεται χαμός στο φορουμ.
    Χαμός είπα ?
    χμμμ τώρα που το σκέφτομαι, αυτό μου αρέσει 8)

Αρέσει σε *mava*, skareleni, maroula και 11 σε άλλους.
  19. glitter1234

glitter1234 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Πω,πω μου ανοιξες την ορεξη...Να ειχαμε τωρα ενα...

20. -Snorkel-

glitter1234

Μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις τι κάνεις μια ώρα τώρα;
    Γράφεις και διαγράφεις αναρτήσεις κάθε 2 λεπτά με αιτιολογία "Τίποτα;

Τι ακριβώς σημαίνει αυτό το "Τίποτα";