Glitch τοποθετησης

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την RedSlimeFTW, 9/5/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. RedSlimeFTW

RedSlimeFTW Αρχάριος στο φόρουμ

Γεια σας συναδελφοι αγροτες!Μπηκα στα forums σημερα γιατι παρατηρησα ενα προβλημα.Δεν ξερω αν ειμαι μονο εγω αλλα σημερα ξεκλειδωσα το "ξεφωτο του δασους".Πηγα στο αγροκτημα,εβγαλα τα δεντρα για να τα βαλω στο ξεφωτο και οταν πηγα να τα βαλω δεν με αφηνε.Ηταν λες και υπηρχε ενα αλλο "chunk" εκει (κοκκινο).Παρακαλω βοηθηστε με! :sleepy:

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα.

Τι εννοείς με το όρο "chunk";
    Μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το τι δέντρα προσπαθείς να τοποθετήσεις;
    Μήπως είναι αναβαθμίσεις XL ή XXL?
    Αν ναι, τότε αυτές οι αναβαθμίσεις τοποθετούνται πάνω από ίδια απλά δέντρα.
    Για παράδειγμα: Θα πρέπει να τοποθετήσεις μiα απλή μηλιά και πάνω από αυτήν να τοποθετήσεις μια μηλιά XXL

3. RedSlimeFTW

RedSlimeFTW Αρχάριος στο φόρουμ

o_Ops.Τωρα καταλαβα οτι προσπαθουσα να βαλω ενα xxl xD.chunk=block δλδ οτι υπαρχει ενα αντικειμενο σε εκεινο το σημειο και δεν μπορω να το τοποθετησω εκει.

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Χαίρομαι που δεν υπάρχει πρόβλημα με το παιχνίδι αλλά έκανες κάτι λάθος.

Θα σε παρακαλέσω όμως την επόμενη φορά που θα έχεις κάποιο πρόβλημα, να μας δίνεις όσο πιο λεπτομερής περιγραφές του προβλήματος σου και στα Ελληνικά, ωστε να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε γρηγορότερα.

Οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιείς δεν μας βοηθούν να καταλάβουμε το ερώτημα σου και είμαι σίγουρη οτι κανένας από τους συμπαίκτες δεν είναι σε θέση να καταλάβεις αυτές τις λέξεις.

Το θέμα εχει ολοκληρωθεί και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.