flash player

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την gianniskostas_, 23/1/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. gianniskostas_

gianniskostas_ Νέος ειδικός

Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν γράφω στη σωστή ενότητα και ζητώ συγνώμη. Μετά από φορμάτ στον υπολογιστή μου, δεν μπορώ να εγκαταστήσω το flashplayer. Για την ακρίβεια το κατεβάζω, το αποθηκεύω αλλά μετά δεν ανοίγει για την εγκατάσταση. Μήπως μπορώ να έχω την βοήθειά σας; Ευχαριστώ.

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

3. gianniskostas_

Η προσπάθειά μου έγινε στην αρχή από αυτόν τον σύνδεσμο αλλά και με άλλους που έχω δοκιμάσει το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Σταματά στο δεύτερο στάδιο δηλαδή στην αποθήκευση. Μετά δεν ανοίγει για εκτέλεση του προγράμματος.

4. .selia.

Πήγαινε σε παρακαλώ στις λήψεις στον υπολογιστή σου και βρες το αρχείο που κατέβηκε για να ξεκινήσεις την εκτέλεση. Αυτή είναι η σωστή διαδικασία για να γίνει η εγκατάσταση.
    Από κει και πέρα δεν γνωρίζουμε να σε βοηθήσουμε με άλλον τρόπο. Εναλλακτικά μπορείς να απευθυνθείς στην υποστήριξη του flash player που είναι κ οι ειδικοί.

5. gianniskostas_

Και από τον φάκελο Ληφθέντα αρχεία δεν μπορεί να ανοίξει. Παιδεύομαι από χθες το απόγευμα χωρίς αποτέλεσμα. Σας ευχαριστώ πάντως για την άμεση απάντηση.

6. .selia.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε παραπάνω, καθώς δεν γνωρίζουμε τεχνικές πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή.

Απευθύνσου καλύτερα στην τεχνική υποστήριξη του flash player.