Farmerama σε Tablet

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την Alex-Andreas, 27/10/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Alex-Andreas

Alex-Andreas Αρχάριος στο φόρουμ

Καλησπέρα σε όλους.Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό μέρος γιατί δεν γνωρίζω ακόμα καλά τα κατατόπια.Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορώ να παίξω το παιχνίδι στο τάμπλετ μου. Εχω το ********** και μου λέει ότι η συσκευή δεν υποστηρίζει το Flash Player.Κατέβασα το flash για androit αλλά και πάλι δεν μπορώ να παίξω.Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει;;;;
    Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 27/10/14
  2. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Μπορείς μόνο εφόσον η συσκευή υποστηρίζει Flash Player.

Εάν η συσκευή δεν υποστηρίζει το Flash Player δεν μπορείς να παίξεις Farmerama

Τώρα όσο αφορά το τεχνικό μέρος θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό ή κοντινό σου πρόσωπο που γνωρίζει.

Επίσης να μην αναφέρεις την μάρκα της συσκευής σου στο φόρουμ μας αποτελεί διαφήμιση και απαγορεύεται.

3. Alex-Andreas

Alex-Andreas Αρχάριος στο φόρουμ

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Και να είσαι σίγουρη ότι δεν έγραψα τη μάρκα για να τη διαφημίσω.Εξάλλου πρόκειται για ένα ταπεινό ταμπλετάκι....Ηθελα να ρωτήσω αν ξέρετε για το συγκεκριμένο τάμπλετ.
    Και πάλι ευχαριστώ!!!!!!!

4. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε
    Καλή συνέχεια στο παιχνίδι σου

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει .

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.