Farmerama σε tablet που υποστηρίζει Flash player

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την ❀-MaRiNa-❀, 21/1/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. ❀-MaRiNa-❀

❀-MaRiNa-❀ Νέος ειδικός

Καλησπέρα!
    Πριν λίγες μέρες, είδα αυτό το θέμα: https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-σε-tablet.12382/ και είπα να δοκιμάσω να μπω σε ένα παιχνίδι της Big Point (στο fantasyrama συγκεκριμένα), απο το ταμπλετ μ, που υποστηρίζει Flash player, αλλά δεν μπόρεσα, γιατί όταν πήγα να εγκαταστήσω μια νεότερη έκδοση (όπως μου ζητούσε το παιχνίδι ώστε να κάνω log in), έλεγε οτι δεν υποστηρίζετε απο το ταμπλετ, αλλά μόνο απο υπολογιστή! Φαντάζομαι οτι τοσο το Fantasyrama οσο και το Farmerama, χρειάζεται η ίδια έκδοση... Κι έτσι δεν μπήκα στον κόπο να δοκιμάσω και σε αλλά παιχνίδια της Big Point. Θέλω να καταλήξω στο οτι αφού στο άλλο θέμα η συντονίστρια αναφέρει οτι μπορούμε να μπούμε στο παιχνίδι απο Android tablet που υποστηρίζει Flash player, εγώ δεν μπόρεσα να μπω! Ως τόσο έχει και browser (Google Chrome, απ' όπου και μπήκα στο παιχνίδι). τι άλλο πρέπει να κάνω? Υπάρχει και κάποια (άλλη) "ειδική" (για τα παιχνίδια της εταιρείας) εφαρμογή που πρέπει να εγκαταστήσουμε? Σκέφτηκα να στείλω μήνυμα στην υποστήριξη, αναφέροντας μάρκα κ μοντέλο, αλλά λόγο διαφήμισης (του ταμπλετ) το απέφυγα...

Αρέσει στον/ην αντωνια.
  2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Θα πρέπει να εγκαταστήσεις browser που έχει ενσωματωμένο flash player, όπως το Puffin ή το Photon. Απο άλλο browser δεν θα μπορέσεις να παίξεις.

Αρέσει στον/ην αντωνια.