Fantasyrama Forum

Η συζήτηση στο 'Γενικό αρχείο' ξεκίνησε από τον/την flyla78, 24/1/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. flyla78

flyla78 Μόνιμος στο φόρουμ

Καλησπέρα Σνόρκελ, γνωρίζεις μήπως τι θα γίνει με το πρόβλημα που προέκυψε στο φόρουμ του φαντασυράμα;

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Καταρχήν θα σε παρακαλέσω να προσέχεις τους τίτλους στα θέματα που ανοίγεις.
    "Προς σνορκελ" δεν είναι αποδεχτός τίτλος. Ο τίτλος έχει αλλαχθεί ήδη.

Για την ερώτηση σου... δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Μπορείς να είσαι πιο συγκεκριμένος-η;

3. flyla78

Ναι στο αγγλικό φόρουμ έχουν αποχωρήσει όλοι οι μοντερατόρ, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για τα δρώμενα και δεν εχει γίνει ουτε καποια ανακοίνωση απο την εταιρεία.Συγνώμη για τον τίτλο, τον έβαλα για πιο γρήγορη επικοινωνία μαζί σου.

4. -Snorkel-

Μπορείς να επικοινωνήσεις με την αγγλική υποστήριξη ωστε να λάβεις μια επίσημη ενημέρωση επί του θέματος.
    Εγώ δεν είμαι σε θέση να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. ;)

5. flyla78

Οκ, να υποθέσω οτι θα πρέπει να συνδεθώ με το προφίλ μου στο αγγλικό φόρουμ ωστε να σταλεί στην αγγλική υποστήριξη. Εαν είναι εφικτό θα σε παρακαλούσα να διαγράψεις την συγκεκριμένη ανάρτηση. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

6. -Snorkel-

Θα συνδεθείς με την αγγλική σελίδα και θα πατήσεις εκεί που λέει suport.
    Δεν υπάρχει λόγος να διαγραφεί το θέμα. Την επόμενη φορά που θα θελήσεις να ρωτήσεις κάτι χωρίς να το δούν οι συμπαίκτες σου μπορείς να απευθυνθείς στην υποστήριξη. Από την στιγμή που επέλεξες να κάνεις την ερώτηση δημοσια, έλαβες απάντηση δημόσια και δεν τίθεται θεμα διαγραφής του θέματος.

Υπάρχει κάποια άλλη ερώτηση ή μπορώ να κλείσω το θέμα

7. flyla78

Οχι με κάλυψες , δεν έχω θέμα να μην το δούν. Ο λόγος που το ζήτησα ήταν γιατί αφορά αλλό παιχνίδι:)

8. -Snorkel-

Το παιχνίδι ανήκει στην Bigpoint, είμαι Game admin στο fantasyrama οποτε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αναφοράς σε αυτό ;)

Καλό σου βράδυ
    Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.