Ανακοίνωση Chrome Web Store Login Migration

Η συζήτηση στο 'Συχνές Ερωτήσεις Τεχνικών Θεμάτων' ξεκίνησε από τον/την AntoniaT, 24/11/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
 1. AntoniaT

  AntoniaT Community Team Team Farmerama GR

  Εγχειρίδιο Μετεγκατάστασης

  Chrome Web Store (Google) | AID=3306


  Πληροφορίες:

  Η ενοποίηση του Chrome Web Store είναι ένα είδος υβριδικής λύσης που επιτρέπει στους χρήστες είτε να εγγραφούν είτε να συνδεθούν με έναν κανονικό Bigpoint λογαριασμό ή με συγκεκριμένους λογαριασμούς τρίτων (καθολική σύνδεση)


  Η Bigpoint θα καταργήσει την επιλογή χρήσης άλλου παρόχου ελέγχου ταυτότητας στο CWS. Ως εκ τούτου οι χρήστες πρέπει να κάνουν μετεγκατάσταση στον λογαριασμό της Bigpoint, παρέχοντας μια έγκυρη διεύθυνση e-mail και αλλάζοντας τον κωδικό τους.

  Επηρεαζόμενα Παιχνίδια

  • Battlestar Galactica Online
  • DarkOrbit
  • Farmerama
  • Pirate Storm
  • Drakensang Online
  • Rising Cities
  • Zoomumba
  • Skyrama
  • Seafight

  Μηνύματα χρήστη:

  για χρήστες που διαθέτουν ήδη έναν λογαριασμό καθολικής σύνδεσης στη yahoo, google, κτλ.)

  Αγαπητέ(-ή) [USERNAME]

  λυπούμαστε αλλά το [GAMENAME] δεν υποστηρίζει πλέον την επαλήθευση ταυτότητας μέσω του επιλεγμένου παρόχου. Μην ανησυχείς όμως - μπορείς να συνεχίσεις να παίζεις με τον λογαριασμό παιχνιδιού σου. Απλά δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-mail ώστε να δημιουργήσεις νέο κωδικό για τον λογαριασμό σου. Έχε στον νου σου ότι ΜΟΝΟ μια έγκυρη διεύθυνση e-mail σου επιτρέπει να ενεργοποιήσεις ξανά τον λογαριασμό σου! Περαιτέρω πληροφορίες και βοήθεια θα βρεις εδώ στο επίσημο φόρουμ.

  [​IMG]


  (για χρήστες που επιχειρούν να εγγραφούν μέσω ενός λογαριασμού καθολικής σύνδεσης)

  Αγαπητέ(-ή) [USERNAME]
  λυπούμαστε αλλά το [GAMENAME] δεν υποστηρίζει πλέον την επαλήθευση ταυτότητας μέσω του επιλεγμένου παρόχου. Δεν έχεις ακόμα λογαριασμό αλλά θέλεις να παίξεις το παιχνίδι; Τότε κάνε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο για να μεταβείς στην πλήρη έκδοση του παιχνιδιού [GAME NAME|link]. Με μόνο ένα κλικ μπορείς να κάνεις εγγραφή και να ξεκινήσεις να παίζεις αμέσως! Τα λέμε σύντομα!


  -----------------​

  Πως να κάνεις μετεγκατάσταση του υπάρχοντος λογαριασμού καθολικής σύνδεσης (βήμα προς βήμα)

  Βήμα 1: Πρέπει απλά να δώσεις μια έγκυρη διεύθυνση e-mail. Είναι σημαντικό να είναι όντως έγκυρο το e-mail καθώς θα το χρειαστείς στα επόμενα βήματα και για την επιβεβαίωση αλλαγής κωδικού.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Ο σύνδεσμος σε μεταφέρει στο τμήμα κωδικού του κέντρου λογαριασμών.

  Βήμα 2: Ακολούθησε τα βήματα για την ανάκτηση κωδικού. Το όνομα χρήστη πρέπει να έχει ήδη συμπληρωθεί. Πατώντας το πλήκτρο "Επόμενο" θα λάβεις ένα e-mail στη διεύθυνση e-mail που είχες δώσει πρωτύτερα και μέσα θα υπάρχει ένας σύνδεσμος που θα σου επιτρέπει να κάνεις επαναφορά του κωδικού πρόσβασής σου.

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  Βήμα 3: Αφού εισάγεις έναν νέο κωδικό θα λάβεις ένα άλλο e-mail για να επιβεβαιώσεις τις αλλαγές σου.

  [​IMG]

  [​IMG]


  Ο σύνδεσμος επιβεβαίωσης θα σε οδηγήσει πίσω στο κέντρο λογαριασμών.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Πατώντας το πλήκτρο "πίσω" θα σε μεταφέρει στον λογαριασμό του παιχνιδιού. Από εδώ και πέρα μπορείς να συνδεθείς απλά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού: [gamename].com

   
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.