Λύθηκε BugFixes 13.03.2015

Η συζήτηση στο 'Αρχείο κεντρικών' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 15/3/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
 1. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες

  Κατα το sync 13/03/2015 είχαμε τις παρακάτω διορθώσεις σφαλμάτων :

  - Η σούπερ τροφή από τα μυστηριώδη κουτιά του τελευταίου βήματος των κόμικ από την βιβλιοθήκη κόμικ πιστωνόταν λάθος. Πλέον οι σούπερ τροφές πιστώνονται κανονικα στον μύλο. Τις επόμενες μέρες θα τρέξουμε script ωστε να πιστώσουμε πίσω τις τροφες που έχουν πιστωθεί λάθος.

  - Προσθέσαμε ένα βέλος στο σγουρομάλλη ωστε να δείχνει την τούρτα πριν να ανοίξετε το δώρο. Αυτό θα βοηθήσει τους νέους παίκτες.

  - Μερικές φορές δεν μπορούσατε να δείτε τι ακριβώς χρειάζεστε για να λειτουργήσει ένα εργαστήριο. Πλέον υπάρχει πάντα κυλιόμενο κείμενο οπου σας δείχνει τι χρειάζεστε (τροφή και ποσότητα ζώων) πρίν να ταίσετε κάθε εργαστήριο.

  - Μερικές παίκτες είχαν ακόμα στον αχυρώνα τους παπάκια και κοτοπουλάκια από το αντίστοιχο δρώμενο εκτροφής. Πλέον έχουν αφαιρεθεί από όλους.

  - Οι προσφορές δεν διαγραφόντουσαν μετά απο 7 ημέρες παραμονής στην λαική. Πλέον οι προσφορές διαγράφονται με την πάροδο 7 ημερών αν δεν έχουν αγορασθεί.


  Η ομάδα του FARMERAMA
   
  Αρέσει στους μανωλης69 και kolokythopitas.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.