Λύθηκε BugFixes 1.25.6

Η συζήτηση στο 'Τεχνικές ανακοινώσεις' ξεκίνησε από τον/την .selia., 22/3/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
 1. .selia.

  .selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

  Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες,

  Κατα το χτεσινό Sync είχαμε τις παρακάτω διορθώσεις σφαλμάτων:

  - Η παρασκευή τροφής γιακ και κολιμπρί στο μύλο βρίσκεται πλέον στην καρτέλα "Μυστηριώδης στάβλος" και όχι στην καρτέλα "Κανονικές" που βρίσκοταν ως τώρα.

  -Οι ΤΠΕ από τα διακοσμητικά "Λάκκος Χάμστερ", "Το Ποντίκι που βρυχώνταν" και "Η Κάμαρα με τα Μυστικά" δεν πιστώνονταν αν μαζεύονταν με βοηθούς, αλλά μόνο με το χέρι. Το πρόβλημα αυτό έχει διορθωθεί.

  - Τα πακέτα βιοτεχνικών αγαθών είχαν διαφορερική τιμή στο κατάστημα και διαφορετική στην κρυψώνα των πειρατών, μετά την αναβάθμιση. Το πακέτο των 50χ αγαθών από 9 φιορίνια διορθώθηκε στα 8. Η τιμή θα διορθωθεί σύντομα και στα δώρα προς γείτονες.

  - Η αποστολή "Δενδροκομείο Bahamarama III" βρισκόταν στην κατηγορία "αποστολές Bahamarama" και όχι στις "Ειδικές", όπως οι υπόλοιπες. Πλέον έχει διορθωθεί.

  - Έλειπε το κείμενο για τη συνδρομή μύλου στο layer για την αγορά premium.

  - Τα αυτοκόλλητα εξαφανίζονταν όταν τα έβγαζες από μία σελίδα του άλμπουμ και τα πρόσθετες πάλι. Τώρα αποθηκεύονται στην τρέχουσα σελίδα.

  - Το πράσινο μάτε-τσάγο δεν είχε επίδραση στα φυτά του δρώμενου όταν αυτά ήταν φυτεμένα στις περιοχές του Bahamarama, όπως θα έπρεπε. Το πρόβλημα έχει διορθωθεί.
   
  Αρέσει στον/ην μανωλης69.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.