browser που να έχει ενσωματωμένο flash player

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την K_K__D, 17/5/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. K_K__D

K_K__D Τακτικός στο φόρουμ

"Αν έχεις κινητό με android, μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση στο market της συσκευής σου και να βρεις εναν browser που να έχει ενσωματωμένο flash player. Αν δεν έχεις κινητό android είναι αδύνατον."
    Kαλημέρα σας. Το παραπάνω το ειχε απαντήσει η κυρία thumbelina σε εναν παιχτη που ρωτησε αν μπορει να παιξει FARMERAMA απο κινητό. Μήπως μπορειτε να μου προτεινετε καποιον browser που να έχει ενσωματωμένο flash player που να ειναι δοκιμασμένο οτι δεν κολάει και δεν εχει προβλημα? ​

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Δεν μπορούμε να σου προτείνουμε κάποιο App.

Μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση σε παλαιότερα θέματα οπου υπάρχουν αναρτήσεις από συμπαίκτες σου για το ποιο app χρησιμοποιούν.

3. K_K__D

Σας ευχαριστω πολυ.Και κατι ακομη αν το κατεβασω θα μπορω να κανω οτι κανω και απο το pc μου?

4. -Snorkel-

Το Farmerama εχει σχεδιαστεί να παίζει σε υπολογιστή και όχι σε Tablet.

Είναι πιθανόν να αντιμετωπίζεις δυσλειτουργίες.

5. K_K__D

Τουλαχιστον να μαζέψω και να φυτέψω με μηχανη μπορώ? Μόνο γι αυτο το θέλω αν τυχει σε κανένα δρωμενο που τρεχω να προλάβω τους χρονους

6. -Snorkel-

Μπορείς να το δοκιμάσεις.
    Δεν νομίζω να είναι τόσο δύσκολο. Εξάλλου εμείς δεν γνωρίζουμε τι Tablet έχεις και ούτε μπορούμε να σου πούμε πως να το δουλεύεις.

Οπως σου είπα το Farmerama είναι φτιαγμένο για χρήση σε υπολογιστή και δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε σε κάτι άλλο.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.