bonus 15-20% απο σγουρομαλλη, χρυσογαιδαρος, πειρατικη λεια.

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την geoba, 17/11/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. geoba

geoba Ειδικός του φόρουμ

καλο μεσημερι.
    μια ερωτηση λοιπον, μια διαπιστωση που περιμενει απαντηση και μια γκρινια.
    με την σειρα:
    1) εχω εδω και 15 ημερες ( ισως και παραπανω ) που δεν παιρνω στο ημερησιο δωρο του σγουρομαλλη το +20% σε πε που εδινε ανα 3-4 ημερες ( +15% για μικροτερα επιπεδα ). οι γειτονες μου εξακολουθουν και το παιρνουν τακτικοτατα. υπαρχει καποια προβλημα? υπαρχει μηπως καποιος συσχετισμος με την αγορα του ''φτερωτου μονοκερου'' ? γιατι απο τους γειτονες μου κανεις δεν εχει το συγκεκριμενο διακοσμητικο και με εβαλε σε σκεψεις. αν οντως υπαρχει συσχετισμος, εχει ανακοινωθει καπου και δεν το πηρα χαμπαρι?
    2) απο τοτε που μπηκε ο χρυσογαιδαρος και σε 2η αποστολη, χαθηκε εντελως απο το ροδανι
    (και εγω και οι γειτονες μου δεν τον εχουμε δει ουτε να βολταρει απο το ροδανι, οχι να τον κερδισουμε κιολας). ειναι σωστη η διαπιστωση?
    3) καλα βρε παιδια, μειωσατε τον αριθμο των εισιτηριων που επρεπε να δωσει καποιος για να παιξει στην πειρατικη λεια στο πανηγυρι του ρεντσο στο μισο (και κατα την γνωμη μου πολυ σωστα), γιατι δεν μειωσατε αναλογα και την ανταμοιβη ωστε να υπαρχει μια ισορροπια? στο 6ο βημα οι ανταμοιβες ειναι κουτσουρεμενες κατα 62,5% με μειωση του εισιτηριου κατα 50% (απο 200 ποντους στους 75). κατι αναλογο και στο 5ο βημα. ειναι τοσο επιτακτικη η αναγκη να εισπρατετε επικριτικα σχολια αντι επαινων?
    αυτα χωρις αλλα σχολια. θα προτιμουσα να σχολιασω τα παραπανω μετα την απαντηση σας (αν φυσικα μου επιτραπει).

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

1. Δεν υπάρχει κανένας συσχετισμός. Το τι θα κερδίσεις στο καθημερινό log in bonus είναι τυχαίο. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. θα πρέπει να κάνεις υπομονή και θα το κερδίσεις και πάλι.

2. Κάνενα ζώο τελευταίας γενιάς δεν είναι διαθέσιμο στο απλό καθημερικό γύρο του ροδανιού. Υπήρχε όμως κάποιο bug και για λίγες μέρες μπορούσες να κερδίσεις χρυσογάιδαρο στο ροδάνι. Το bug διορθώθηκε και πλεόν ο χρυσογάιδαρος έχει αφαιρεθεί.

3. Εγιναν αλλαγές στο Ρέντζο όπως και ανακοινώθηκε ωστε όλα τα παιχνίδια να είναι ισσοροπημένα. Δυστυχώς οι αμοιβές δεν ήταν ίσες σε κάθε παιχνίδι ανάλογα με την δυσκολία του και αυτό έπρεπε να διορθωθεί.