Bonus κωδικός

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την -sia1971-, 23/2/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -sia1971-

-sia1971- Γνώστης του φόρουμ

Καλημέρα. Πριν από μέρες αγοράζοντας κάτι μέσω πιστωτικής μου ανακοινώθηκε ότι με μια δεύτερη αγορά θα μπορούσα να έχω έναν κωδικό bonus. Τι ακριβώς είναι αυτό και πώς μπορώ να τον αποκτήσω ενώ έχω ξανακάνει αγορά?

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλημέρα
    Μπορείς να μας πεις που ειδής αυτή την ανακοίνωση για κωδικό μπόνους

3. -sia1971-

Την ώρα που έκανα την αγορά με πιστωτική κάρτα μου ανακοινώθηκε κάτι για μπόνους και αν θυμάμαι καλά με κάποιον γείτονα , οτι μπορεί να τον χρησιμοποιήσει ή κάτι τέτοιο. Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε με τα μισόλογα που λέω δεν πειράζει. Αφήστε το. Μπορείτε όμως να μου πείτε αν μπορώ να ακυρώσω μία συναλλαγή που έχω κάνει σήμερα? Μου αναφέρει επακριβώς αυτό ¨Υπόδειξη: Κάνοντας χρήση της υπηρεσίας πριν τη λήξη της νόμιμης προθεσμίας υπαναχώρησης, παύει να ισχύει το δικαίωμα υπαναχώρησης." Ποια είναι η νόμιμη προθεσμία και πως μπορώ να την ακυρώσω την παραγγελία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Το μήνυμα για το μπόνους όταν αγοράζεις με πιστωτική κάρτα και αποθηκεύεις τους κωδικούς, αναφέρεται σε επιπλέον φιορίνια που θα πάρεις στην επόμενη αγορά. Το μπόνους δηλαδή είναι υπολογισμένο για την επόμενη αγορά.
    Τις συναλλαγές δεν μπορείς να τις ακυρώσεις

5. -sia1971-

Δηλαδή πρέπει να έχω αποθηκεύσει τους κωδικούς και να κάνω αγορά φιορινιών μόνο την επόμενη φορά για να ισχύει το δώρο. Ευχαριστώ. Καλή συνέχεια.

6. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Παρακαλούμε.
    Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.