black list

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την ricomou, 3/7/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. ricomou

ricomou Αρχάριος στο φόρουμ

καλησπέρα και παλι
    σημερα πηγα στην τραπεζα να βαλω το εμβασμα το ποσο των 13,09 euro και η τραπεζα μου ζητησε προμηθεια 12 euro γιατι παει σε τραπεζα εξωτερικου.
    εγω εχω χρηματα στον λογαριασμο μου και αν θελουν να τα παρουν ,δεν θα πληρωσω τιποτα επιπλέον.παιζω το παιχνιδι αυτό για να περναει η ωρα μου και όχι για να προβληματίζομαι παρα πανω.δεν μπορω να βαλω οθτε paysafe....αν θελουν να μου κλεισουν το λαγαριασμο ας το κανουν....δεν μπορω άλλο να ασχοληθώ με κατι που με χαλαει και χωρις να φταιω
    τα χρηματα τα εχω στον λογαριασμο μου και να τα παρουν
    εχω και άλλη καρτα αν θελουν να τους τα βαλω εκει
    σας ευχαριστω

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Εφόσον δεν πληρώσεις, ο λογαριασμός σου θα κλείσει και θα χρεωθείς με επιπλέον τέλη ακύρωσης.
    Θα λαμβάνεις ειδοποιήσεις μέχρι να πληρώσεις το χρέος σου το οποίο και θα αυξάνεται σε κάθε ειδοποίηση.

Εφόσον η συναλλαγή σου έχει ακυρωθεί, τότε δεν είναι πλέον δυνατή η πληρωμή μέσω της ίδιας καρτας και συνεπως η Bigpoint δεν μπορεί να πάρει το ποσό απο την κάρτα σου.

Μπορείς να πληρώσεις με Paysafe η οποία δεν έχει επιπλέον χρέωση.
    Επειδή είχα και εγώ πρόσφατα μια ακύρωση, επέλεξα και πλήρωσα με paysafe card καθώς το έμβασμα χρεώνεται επιπλέον από την τραπεζα.

3. ricomou

δεν μου αφηνει να μπω να περασω τα στοιχεια μου στην καρτα εχω παρει καρτα και δεν μπορω να την βαλω
    ειχα παντα λεφτα στην καρτα μου δεν ξερω γιατι δεν τα πηραν...γιατι να ακυρωσουν την συναλαγη?

4. -Snorkel-

Δεν γνωρίζω γιατί ακυρώθηκε. Μπορείς να ρωτήσεις την τράπεζά σου.
    Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις πιστωτική κάρτα πλέον αν δεν ξεχρεώσεις.

Οσο αναφορά το θέμα της Paysafe, επικοινώνησε με την υποστήριξη εκεί να σου ξεμπλοκάρουν την κάρτα.

5. ricomou

μπορεις να μου πεις πως να επικοινωνήσω με την υποστηριξη? η φορμα που βγαινει και την συπληρωνω ολο πλοκαρισμενη ειναι

6. -Snorkel-

Δεν γνωρίζω ούτε μπορώ να σου δώσω οδηγίες για άλλο προϊόν.
    Αυτό που πρέπει να σου πω είναι οτι πρέπει να πληρώσεις το χρέος σου πριν την λήξη της διορίας.

Για περαιτέρω πληροφορίες, επικοινώνησε με την υποστήριξη. Από το Forum δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε άλλο.

7. ricomou

μπορεις να μου πεισ πως θα επικοινωνήσω με την υποστηριξη?
    σε παρακαλω

8. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Την υποστήριξη θα την βρεις κάτω απ το ξύλινο πλαίσιο της φάρμας σου.
    Θα επιλέξεις σαν είδος προβλήματος τις γενικές ερωτήσεις.

Επίσης θα σε παρακαλέσω να δηλώσεις ένα έγκυρο e-mail που να έχεις πρόσβαση σε αυτό διότι η επικοινωνία με την υποστήριξη θα γίνεται μέσω του e-mail αυτού.