Bahamarama

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την harpap2019, 24/3/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. harpap2019

harpap2019 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα,
    Είμαι στο επίπεδο 2 του Bahamarama και οι δυνατότητες που έχω είναι να καλλιεργήσω ζαχαροκάλαμα και μαρακούγια στον αρκετά μικρό χώρο της έκτασης με τις φυτείες που είναι διαθέσιμος. Παρατήρησα όμως ότι όλες οι διαθέσιμες αποστολές του Bahamarama στην λαχαναγορά αφορούν φυτά, καρπούς και ζώα που ξεκλειδώνονται σε μεγαλύτερα επίπεδα, έτσι δεν μπορώ να κερδίσω πόντους εμπειρίας ή χρυσές μπανάνες.
    Η ερώτηση μου είναι η εξής: Για να μαζέψω τους πόντους εμπειρίας για να ανέβω επίπεδα, πρέπει να φυτεύω συνέχεια ζαχαροκάλαμα και μαρακούγια στα δέκα χωράφια που έχω ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να κερδίσω ΠΕ και δεν τον έχω βρει;

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα,

Για να ανοίξεις νέα φυτά, ζώα και δέντρα στο νησί bahamarama, χρειάζεται να μαζέψεις χρυσές μπανάνες ώστε να τα ξεκλειδώσεις από το ναό των πιθήκων. Χρυσές μπανάνες θα βρεις από άνοδο των επιπέδων στο bahamarama, οπότε αυτό προϋποθέτει να φυτεύεις ό,τι έχεις διαθέσιμο για να μαζέψεις ΤΠΕ. Παρόλα αυτά, υπάρχουν και πολλά διακοσμητικά, συνήθως έπαθλα από δρώμενα, που δίνουν ΤΠΕ, ώστε να σε βοηθήσουν στο να ανεβαίνεις πιο γρήγορα επίπεδα. Επίσης, σε κάποια δρώμενα και αποστολές δίνονται χρυσές μπανάνες ως έπαθλο.
    Η αρχή σε ένα νέο χώρο είναι πάντα πιο δύσκολη, θα χρειαστεί να έχεις υπομονή.

3. harpap2019

harpap2019 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Ευχαριστώ πολύ!
    Το θέμα μπορεί να κλείσει.

4. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλή συνέχεια,

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.