9ος Διαγωνισμός Puzzle - Η Ροζιασμένη Ιτιά

Η συζήτηση στο 'Γωνία ομιλητών' ξεκίνησε από τον/την AMSakis, 15/10/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
 1. AMSakis

  AMSakis Έμπειρος

  Καλησπέρα,

  μετά από πάρα πολύ καιρό, μας αναρτήθηκε φωτογραφία στο Facebook και με αφορμή αυτό ξεκινάει ο 9ος Διαγωνισμός Puzzle - Η Ροζιασμένη Ιτιά. Μετάβαση στο Puzzle από

  9ος Διαγωνισμός Puzzle - Η Ροζιασμένη Ιτιά
  [​IMG]

  Η λήξη του Διαγωνισμού θα είναι την Κυριακή 21/10/2018 - 12:00 μ.μ. και οι τρεις πρώτοι σε χρόνο νικητές θα κερδίσουν...


  1η θέση - Τάρτα της Pinkie Pie
  2η θέση - Μάσκα Τίκι
  3η θέση - Ροζ Ζελέ


  - Διευκρινίσεις για το τρόπο συμμετοχής, δώρα κλπ. :
  - Το πόσοι θα είναι οι νικητές αλλά και τα δώρα ανάλογα της θέσης, θα ανακοινώνονται κάθε φορά ξεχωριστά για το κάθε puzzle που θα ανεβάζω.
  - Για να μπορώ να δω τον χρόνο που έκανε ο κάθε παίκτης να ολοκληρώσει το puzzle, θα πρέπει πριν τοποθετήσετε το τελευταίο κομμάτι, να κάνετε μία αντιγραφή της εικόνας με τον αντίστοιχο χρόνο και τον όνομα χρήστη του παιχνιδιού ώστε να μπορώ να κάνω την επιβεβαίωση.
  - Η λήξη του διαγωνισμού θα είναι το βράδυ της λήξης του αντίστοιχου δρώμενου όπου και θα ανακοινώνονται οι νικητές και τα δώρα που θα κερδίζουν αντίστοιχα – σε περίπτωση παράτασης του χρόνου λήξης του δρώμενου, εννοείται ότι η παράταση ισχύει και για τον διαγωνισμό.
  - Εάν κάποιος παίκτης δηλώσει απλά χρόνο ολοκλήρωσης του puzzleχωρίς φωτογραφία, θεωρείται άκυρος και δεν λαμβάνετε υπόψιν για την κατάταξη.
  - Σε περίπτωση ολοκλήρωσης του puzzle από δύο παίκτες στον ίδιο χρόνο, πάει βάση καταχώρησης στο forum. Π.χ. αν παίκτης “Χ” δηλώσει 06/08/2018 στις 16:00 ότι έκανε 1:30 ώρα και ο παίκτης “Ψ” την ίδια μέρα στις 16:09 δηλώσει τον ίδιο ακριβώς χρόνο, τότε ο παίκτης “Χ” θα πάρει την θέση 1 και ο παίκτης “Ψ” θέση 2 για όσο δεν υπάρχει κάποιος που να έχει καλύτερο χρόνο.
  - Κάθε παίκτης μπορεί να παίξει περισσότερες από μία φορά, όμως μόνο μία (η πρώτη) καταχώρηση στο forum θα γίνετε δεκτή, οπότε καλό θα είναι να ανεβάζετε την φωτογραφία με τον καλύτερο χρόνο που κάνατε και να μην βιάζεστε να τελειώσετε / ανεβάσετε ένα αποτέλεσμα. Καταχώρηση που έχει υποστεί επεξεργασία θα θεωρείται άκυρη.


  Οι φωτογραφίες ως γνωστόν είναι από την επίσημη σελίδα της BP στο Facebook.

  Υπόψιν, ο συγκεκριμένος διαγωνισμός επηρεάζει την βαθμολογία σας και στον 2ο Διαγωνισμός "Πάρε-Δώσε"

  Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια...
   
 2. panta2005

  panta2005 Ενεργός συντάκτης

  [​IMG]
   
 3. Erukat

  Erukat Μαθητευόμενος στο φόρουμ

 4. beroniki555

  beroniki555 Τακτικός στο φόρουμ

 5. AMSakis

  AMSakis Έμπειρος

  Καλησπέρα,

  οι νικητές του διαγωνισμού είναι...

  1 - beroniki555
  2 - Erukat
  3 - panta2005

  και η βαθμολογία για το "Πάρε-Δώσε"

  [​IMG]
  Τα δωράκια έχουν σταλεί... καλό απόγευμα.
   
  Αρέσει στον/ην beroniki555.