7ος Διαγωνισμός Puzzle - Πάρτι Λαχανικών - Μεγάλη Έκλειψη

Η συζήτηση στο 'Γωνία ομιλητών' ξεκίνησε από τον/την AMSakis, 6/9/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
 1. AMSakis

  AMSakis Εξαιρετικό ταλέντο

  Καλημέρα,
  το δρώμενο του Πάρτι Λαχανικών έχει αρχίσει, και σήμερα αναμένεται να αρχίσει και το δρώμενο της μεγάλης έκλειψης, γι' αυτόν τον λόγο όπως και την προηγούμενη εβδομάδα ο διαγωνισμός Puzzle θα αποτελείται από δύο Puzzle, έναν για το κάθε δρώμενο αντίστοιχα.
  Προς στιγμήν αποτελείται από ένα Puzzle με 50 κομμάτια ΟΜΩΣ από σήμερα το μεσημέρι που θα ξεκινήσει και το δρώμενο Μεγάλη Έκλειψη , θα υπάρξει προσθήκη του διαγωνισμού με ένα ακόμη puzzle με μοτίβα τα αντίστοιχα του δρώμενου. Και τα δύο puzzle θα αποτελούνται από 50 κομμάτια ώστε να μην σας καθυστερούν πολύ και σας κρατάνε μακρυά από οποιαδήποτε άλλη υποχρέωση.

  Νικητής όπως και στον τελευταίο διαγωνισμός θα είναι, όποιος ολοκληρώσει τα δύο puzzle στον μικρότερο συγκεντρωτικά χρόνο.

  Τα Puzzle δεν είναι υποχρεωτικά να παίζονται με την μία όπως και η αναρτήσεις/φωτογραφίες δεν χρειάζεται να γίνονται συγκεντρωτικά αλλά μπορείτε να κάνετε ανάρτηση του κάθε puzzle ξεχωριστά.

  Για να μεταβείτε στον 7o Διαγωνισμό puzzle πάτε από παρακάτω...


  Τα δωράκια για τους νικητές...

  1η θέση - Τάρτα της Pinkie Pie
  2η θέση - Μάσκα Τίκι
  3η θέση - Κολοκυθο-μηλόπιτα
  4η θέση - Ροζ Ζελέ
  5η θέση - Λευκή Αγνότητα


  Διευκρινίσεις για το τρόπο συμμετοχής, δώρα κλπ. :
  - Το πόσοι θα είναι οι νικητές αλλά και τα δώρα ανάλογα της θέσης, θα ανακοινώνονται κάθε φορά ξεχωριστά για το κάθε puzzle που θα ανεβάζω.
  - Για να μπορώ να δω τον χρόνο που έκανε ο κάθε παίκτης να ολοκληρώσει το puzzle, θα πρέπει πριν τοποθετήσετε το τελευταίο κομμάτι, να κάνετε μία αντιγραφή της εικόνας με τον αντίστοιχο χρόνο και τον όνομα χρήστη του παιχνιδιού ώστε να μπορώ να κάνω την επιβεβαίωση.
  - Η λήξη του διαγωνισμού θα είναι το βράδυ της λήξης του αντίστοιχου δρώμενου όπου και θα ανακοινώνονται οι νικητές και τα δώρα που θα κερδίζουν αντίστοιχα – σε περίπτωση παράτασης του χρόνου λήξης του δρώμενου, εννοείται ότι η παράταση ισχύει και για τον διαγωνισμό.
  - Εάν κάποιος παίκτης δηλώσει απλά χρόνο ολοκλήρωσης του puzzleχωρίς φωτογραφία, θεωρείται άκυρος και δεν λαμβάνετε υπόψιν για την κατάταξη.
  - Σε περίπτωση ολοκλήρωσης του puzzle από δύο παίκτες στον ίδιο χρόνο, πάει βάση καταχώρησης στο forum. Π.χ. αν παίκτης “Χ” δηλώσει 06/08/2018 στις 16:00 ότι έκανε 1:30 ώρα και ο παίκτης “Ψ” την ίδια μέρα στις 16:09 δηλώσει τον ίδιο ακριβώς χρόνο, τότε ο παίκτης “Χ” θα πάρει την θέση 1 και ο παίκτης “Ψ” θέση 2 για όσο δεν υπάρχει κάποιος που να έχει καλύτερο χρόνο.
  - Κάθε παίκτης μπορεί να παίξει περισσότερες από μία φορά, όμως μόνο μία (η πρώτη) καταχώρηση στο forum θα γίνετε δεκτή, οπότε καλό θα είναι να ανεβάζετε την φωτογραφία με τον καλύτερο χρόνο που κάνατε και να μην βιάζεστε να τελειώσετε / ανεβάσετε ένα αποτέλεσμα. Καταχώρηση που έχει υποστεί επεξεργασία θα θεωρείται άκυρη.


  Οι φωτογραφίες ως γνωστόν είναι από την επίσημη σελίδα της BP στο Facebook.

  Υπόψιν, ο συγκεκριμένος διαγωνισμός επηρεάζει την βαθμολογία σας και στον 1ο Διαγωνισμός "Πάρε-Δώσε"

  Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια...
   
  Τελευταία επεξεργασία: 7/9/18
 2. ste007

  ste007 Επαγγελματίας του φόρουμ

  [​IMG]
  [​IMG]
   
 3. Dr.Kelly

  Dr.Kelly Αναλυτής του παιχνιδιού

 4. jimoula

  jimoula Επαγγελματίας του φόρουμ

 5. Erukat

  Erukat Μαθητευόμενος στο φόρουμ

 6. xristos-ale3andros

  xristos-ale3andros Αναλυτής του παιχνιδιού

 7. AMSakis

  AMSakis Εξαιρετικό ταλέντο

  Καλησπέρα,

  χθες το μεσημέρι, έληξαν οι διαγωνισμοί, 7ος Διαγωνισμός Puzzle και 16ος Διαγωνισμός Μπαουλοσεντουκοκιβωτίων. Τα αποτελέσμα του 7ου Διαγωνισμού Puzzle είναι τα παρακάτω...

  [​IMG]
  Ταυτόχρονα με αυτόν τον διαγωνισμό, όπως έγραψα και πιο πάνω έληξε και ο 16ος Διαγωνισμός Μπαουλοσεντουκοκιβωτίων, οπότε όπως καταλαβαίνετε είναι λίγο αδύνατον στείλω όλα τα δώρα σήμερα. Για τον λόγο αυτό θα στείλω σήμερα πρώτα όσα δώρα στους νικητές του Διαγωνισμού Puzzle και στην συνέχεια στους υπόλοιπους.

  Τα δωράκια αυτού του διαγωνισμού μοιράστηκαν/αποσταλήκαν.

  Μην ξεχνάνε τον 1ο Διαγωνισμό "Πάρε-Δώσε"... καλή συνέχεια.