6 γενέθλια και I.D.

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την gtrullis, 28/1/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Καλησπέρα σας. Μόλις κατάλαβα ότι και εγώ στην δική μου ανάρτηση για τα 6α γενέθλια του Φαρμεράμα,ξέχασα να βάλω και το ID μου.Θα σας παρακαλούσα λοιπόν,αν γίνετε να το προσθέσετε εσείς.Ευχαριστώ για την κατανόηση και συγνώμη για την ενόχληση.
    ID 28130150.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Νομίζω οτι είναι σαφής η ανακοίνωση και οτι πρέπει να προσθέσετε το ID σας για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας.
    Από την έναρξη του δρώμενου, εχει απαντηθεί πολλές φορές.

Υπήρχε μόνο ένας ορος για τον διαγωνισμό ο οποίος και αθετήθηκε από πληθώρα παικτών.
    Δεν νομίζω να είναι τόσο δύσκολο να αντιγράψετε το ID σας. Ούτε νομίζω οτι υπάρχει κάποια δικαιολογία για να το ξεχάσετε.
    Δεν είναι διαγωνισμός ταχύτητας για να βιαστείτε να γράψετε την ανάρτηση σας και να ξεχάσετε να γράψετε το στοιχείο που σας ζητήθηκε.

Θα προστεθεί αλλά είναι το τελευταίο ID που θα προστεθεί απο συντονιστές καθώς δεν είναι καθήκον μας αλλά μάλλον παράβαση κανονισμών να επεξεργαζόμαστε τις αναρτήσεις σας σε διαγωνισμό.

Το θέμα κλείνει.

Αρέσει στον/ην gtrullis.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.