6 Αποστολή Αλις αγριόγιδο

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την Megas_kokoriko, 13/7/23.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Βαρόνος του φόρουμ

Στην 6 αποστολή Άλις Αγριόγιδο μου ζητάει να κατασκευάσω 2 σήματα φρουτάρχη. Στην αποθήκη μου έχω 5. Δεν θα έπρεπε να τικαριστεί αυτόματα. Και επιπλέον η αποθήκη μου είναι γεμάτη με σήματα.

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Αφού σου ζητάει να κατασκευάσεις, κατασκεύασέ τα να ολοκληρωθεί η αποστολή.
    Την αποθήκη σου μπορείς να την αδειάσεις από σήματα, με το γνωστό τρόπο, διαγράφοντας ή δίνοντας στην ανακύκλωση.

3. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Βαρόνος του φόρουμ

ΟΚ ευχαριστώ για την απάντηση. Είχα στο μυαλό μου ότι πράγματα που έχουν ήδη γίνει δεν χρειάζονται να ξαναγίνουν. Οπότε πρέπει να ακολουθούμε τις αποστολές.

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Απ την πρώτη κιόλας αποστολή ζήταγε για παράδειγμα 1 απλή εργαλειοθήκη, όλοι έχουμε 1 απλή εργαλειοθήκη στην αποθήκη μας, όμως χρειάστηκε να την παρασκευάσουμε εξαρχής. Το ίδιο είναι και εδώ.

Παρακαλώ.
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.