6ος Διαγωνισμός Puzzle - Το παιχνίδι του γέρο-Ναυτικού

Η συζήτηση στο 'Γωνία ομιλητών' ξεκίνησε από τον/την AMSakis, 30/8/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
 1. AMSakis

  AMSakis Εξαιρετικό ταλέντο

  Καλημέρα,

  όπως ήταν αναμενόμενο, ξεκινάει ο 6ος Διαγωνισμός Puzzle - "Το παιχνίδι του γέρο-Ναυτικού".

  Μετάβαση στο Puzzle από => 6ος Διαγωνισμός Puzzle - "Το παιχνίδι του γέρο-Ναυτικού"

  Τα δωράκια για τους νικητές...

  1η θέση - Τσάτνι Καρότου-μήλου
  2η θέση - Τάρτα της Pinkie Pie
  3η θέση - Μάσκα Τίκι
  4η θέση - Κολοκυθο-μηλόπιτα
  5η θέση - Λευκή Αγνότητα

  Επίσης, με την έναρξη αυτού του διαγωνισμού, αρχίζει και ο 1ος διαγωνισμός "Πάρε-Δώσε" με ωραία δωράκια, για το οποίο μπορείτε να βρείτε πληροφορίες παρακάτω...  Διευκρινίσεις για το τρόπο συμμετοχής, δώρα κλπ. του διαγωνισμού Puzzle :

  - Το πόσοι θα είναι οι νικητές αλλά και τα δώρα ανάλογα της θέσης, θα ανακοινώνονται κάθε φορά ξεχωριστά για το κάθε puzzle που θα ανεβάζω.
  - Για να μπορώ να δω τον χρόνο που έκανε ο κάθε παίκτης να ολοκληρώσει το puzzle, θα πρέπει πριν τοποθετήσετε το τελευταίο κομμάτι, να κάνετε μία αντιγραφή της εικόνας με τον αντίστοιχο χρόνο και τον όνομα χρήστη του παιχνιδιού ώστε να μπορώ να κάνω την επιβεβαίωση.
  - Η λήξη του διαγωνισμού θα είναι το βράδυ της λήξης του αντίστοιχου δρώμενου όπου και θα ανακοινώνονται οι νικητές και τα δώρα που θα κερδίζουν αντίστοιχα – σε περίπτωση παράτασης του χρόνου λήξης του δρώμενου, εννοείται ότι η παράταση ισχύει και για τον διαγωνισμό.
  - Εάν κάποιος παίκτης δηλώσει απλά χρόνο ολοκλήρωσης του puzzleχωρίς φωτογραφία, θεωρείται άκυρος και δεν λαμβάνετε υπόψιν για την κατάταξη.
  - Σε περίπτωση ολοκλήρωσης του puzzle από δύο παίκτες στον ίδιο χρόνο, πάει βάση καταχώρησης στο forum. Π.χ. αν παίκτης “Χ” δηλώσει 06/08/2018 στις 16:00 ότι έκανε 1:30 ώρα και ο παίκτης “Ψ” την ίδια μέρα στις 16:09 δηλώσει τον ίδιο ακριβώς χρόνο, τότε ο παίκτης “Χ” θα πάρει την θέση 1 και ο παίκτης “Ψ” θέση 2 για όσο δεν υπάρχει κάποιος που να έχει καλύτερο χρόνο.
  - Κάθε παίκτης μπορεί να παίξει περισσότερες από μία φορά, όμως μόνο μία (η πρώτη) καταχώρηση στο forum θα γίνετε δεκτή, οπότε καλό θα είναι να ανεβάζετε την φωτογραφία με τον καλύτερο χρόνο που κάνατε και να μην βιάζεστε να τελειώσετε / ανεβάσετε ένα αποτέλεσμα. Καταχώρηση που έχει υποστεί επεξεργασία θα θεωρείται άκυρη.


  Καλή τύχη και καλή συνέχεια.

   
 2. Erukat

  Erukat Μαθητευόμενος στο φόρουμ

 3. Dr.Kelly

  Dr.Kelly Αναλυτής του παιχνιδιού

  Καλησπέρα/μέρα! :music::music:

  [​IMG]
   
 4. ste007

  ste007 Επαγγελματίας του φόρουμ

  [​IMG]
   
 5. xristos-ale3andros

  xristos-ale3andros Αναλυτής του παιχνιδιού

 6. jimoula

  jimoula Επαγγελματίας του φόρουμ

  [​IMG]
  καλημερα! τελευταια και καταιδρωμενη...
   
 7. AMSakis

  AMSakis Εξαιρετικό ταλέντο

  Καλησπέρα,
  καθώς έλαβε τέλος το δρώμενο του γερο-ναυτικού, έληξε και ο αντίστοιχος 6ος Διαγωνισμός του γέρο-Ναυτικού, τα αποτελέσματα του οποίου είναι...
  [​IMG]
  Στην φωτογραφία βλέπετε στα δεξιά και τους αντίστοιχους πόντους που κερδίζει ο κάθε παίκτης στον 1ο Διαγωνισμό "Πάρε-Δώσε".

  Τα δωράκια του διαγωνισμού Puzzle, έχουν σταλεί στους νικητές... καλή συνέχεια.