5ος Διαγωνισμός Puzzle

Η συζήτηση στο 'Γωνία ομιλητών' ξεκίνησε από τον/την AMSakis, 21/8/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
 1. AMSakis

  AMSakis Εξαιρετικό ταλέντο

  Καλησπέρα,

  καθώς "τρέχει" το δρώμενο του Δρ. Κατιφές - Παραλήρημα σεντουκιών, τρέχει και από πλευράς μου ο 5ος Διαγωνισμός Puzzle με αντίστοιχο θέμα αυτό του δρώμενου.

  Προς στιγμήν αποτελείται από ένα Puzzle με 50 κομμάτια ΟΜΩΣ για να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και επειδή από αύριο θα ξεκινήσουν άλλα δύο δρώμενα, θα υπάρξει προσθήκη του διαγωνισμού με δύο ακόμη puzzle με μοτίβα τα αντίστοιχα των δρώμενων. Και τα δύο puzzle
  θα αποτελούνται από 50 κομμάτια ώστε να μην σας καθυστερούν πολύ και σας κρατάνε μακρυά από οποιαδήποτε άλλη υποχρέωση.

  Νικητής όπως και στον τελευταίο διαγωνισμός θα είναι, όποιος ολοκληρώσει τα τρία puzzle στον μικρότερο συγκεντρωτικά χρόνο.

  Τα Puzzle δεν είναι υποχρεωτικά να παίζονται με την μία όπως και η αναρτήσεις/φωτογραφίες δεν χρειάζεται να γίνονται συγκεντρωτικά αλλά μπορείτε να κάνετε ανάρτηση του κάθε puzzle ξεχωριστά.

  Για να μεταβείτε στον 5o Διαγωνισμό puzzle πάτε από παρακάτω...

  Τα δώρα όπως και ο πίνακας που θα αναρτηθεί στο τέλος με τα αποτελέσματα, είναι ο παρακάτω...

  [​IMG]

  Τα δώρα είναι τα παρακάτω...
  1η θέση - Τσάτνι Καρότου-μήλου
  2η θέση - Τάρτα της Pinkie Pie
  3η θέση - Μάσκα Τίκι
  4η θέση - Κολοκυθο-μηλόπιτα
  5η θέση - Λευκή Αγνότητα

  Διευκρινίσεις για το τρόπο συμμετοχής, δώρα κλπ. :
  - Το πόσοι θα είναι οι νικητές αλλά και τα δώρα ανάλογα της θέσης, θα ανακοινώνονται κάθε φορά ξεχωριστά για το κάθε puzzle που θα ανεβάζω.
  - Για να μπορώ να δω τον χρόνο που έκανε ο κάθε παίκτης να ολοκληρώσει το puzzle, θα πρέπει πριν τοποθετήσετε το τελευταίο κομμάτι, να κάνετε μία αντιγραφή της εικόνας με τον αντίστοιχο χρόνο και τον όνομα χρήστη του παιχνιδιού ώστε να μπορώ να κάνω την επιβεβαίωση.
  - Η λήξη του διαγωνισμού θα είναι το βράδυ της λήξης του αντίστοιχου δρώμενου όπου και θα ανακοινώνονται οι νικητές και τα δώρα που θα κερδίζουν αντίστοιχα – σε περίπτωση παράτασης του χρόνου λήξης του δρώμενου, εννοείται ότι η παράταση ισχύει και για τον διαγωνισμό.
  - Εάν κάποιος παίκτης δηλώσει απλά χρόνο ολοκλήρωσης του puzzleχωρίς φωτογραφία, θεωρείται άκυρος και δεν λαμβάνετε υπόψιν για την κατάταξη.
  - Σε περίπτωση ολοκλήρωσης του puzzle από δύο παίκτες στον ίδιο χρόνο, πάει βάση καταχώρησης στο forum. Π.χ. αν παίκτης “Χ” δηλώσει 06/08/2018 στις 16:00 ότι έκανε 1:30 ώρα και ο παίκτης “Ψ” την ίδια μέρα στις 16:09 δηλώσει τον ίδιο ακριβώς χρόνο, τότε ο παίκτης “Χ” θα πάρει την θέση 1 και ο παίκτης “Ψ” θέση 2 για όσο δεν υπάρχει κάποιος που να έχει καλύτερο χρόνο.
  - Κάθε παίκτης μπορεί να παίξει περισσότερες από μία φορά, όμως μόνο μία (η πρώτη) καταχώρηση στο forum θα γίνετε δεκτή, οπότε καλό θα είναι να ανεβάζετε την φωτογραφία με τον καλύτερο χρόνο που κάνατε και να μην βιάζεστε να τελειώσετε / ανεβάσετε ένα αποτέλεσμα. Καταχώρηση που έχει υποστεί επεξεργασία θα θεωρείται άκυρη.


  Καλή τύχη και καλή συνέχεια.
   
  Τελευταία επεξεργασία: 22/8/18
 2. ste007

  ste007 Επαγγελματίας του φόρουμ

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  καλή συνέχεια.
   
 3. jimoula

  jimoula Επαγγελματίας του φόρουμ

 4. Dr.Kelly

  Dr.Kelly Έμπειρος

 5. xristos-ale3andros

  xristos-ale3andros Αναλυτής του παιχνιδιού

  Τι ξεφτέρια είστε εσείς?:)
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
 6. Erukat

  Erukat Μαθητευόμενος στο φόρουμ

 7. AMSakis

  AMSakis Εξαιρετικό ταλέντο

  Καλημέρα,
  μετά την λήξη του δρώμενου χθες το μεσημέρι, τα αποτελέσματα του διαγωνισμού έχουν ως εξής...

  [​IMG]

  Το ευχάριστο είναι ότι όλοι όσοι έλαβαν μέρος, κέρδισαν και από ένα δωράκι, το οποίο θα πιστωθεί άμεσα.

  Ευχαριστώ και καλή συνέχεια σε όλους.

  Καλημέρα,

  πρέπει να γίνει αποκατάσταση της αλήθειας καθώς στους υπολογισμούς των αποτελεσμάτων έκανα ένα λάθος. Οι συνολικοί χρόνοι της 2ης και 3ης θέσης είναι λάθος. Οι σωστοί είναι παρακάτω...

  [​IMG]

  Για να μην θεωρηθεί κανίς αδικημένος, δόθηκαν στους δύο παίκτες, που από το λάθος έγινε αλλαγή κατάταξης, και τα δωράκια της νέας κατάταξης.

  Καλή συνέχεια.​
   
  Τελευταία επεξεργασία: 30/8/18