Ανακοίνωση 300 εκατομμύρια εγγραφές στο www.bigpoint.com

Η συζήτηση στο 'Αρχείο κεντρικών' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 14/11/13.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
 1. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  Συγχαρητήρια παίχτες!

  [​IMG]

  Η Bigpoint πρόσφατα έφτασε τις 300 εκατομμύρια εγγραφές στο portal www.bigpoint.com – και θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους!

  Θα ξεκινήσουμε μία μεγάλη κλήρωση για να το γιορτάσουμε:

  Στην κλήρωση μπορούν να λάβουν μέρος όσοι χρήστες έχουν κάνει εγγραφή μεταξύ των ημερομηνιών : Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012 έως Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012 στο www.bigpoint.com και έχουν λάβει ένα συγκεκριμένο newsletter λόγω της εγγραφής αυτής.

  Επίσης, μόνο επιβεβαιωμένες και έγκυρες διευθύνσεις email θα λάβουν το newsletter. Έγκυρη διεύθυνση email σημαίνει πως η διεύθυνση αυτή είναι υπαρκτή, έχει επιβεβαιωθεί και ο χρήστης έχει πρόσβαση σε αυτή.

  Εάν η διεύθυνση email δεν επιβεβαιώθηκε κατά το διάστημα που έγινε η αποστολή του newsletter είναι πιθανό να μην μπορείτε να συμμετέχετε στον διαγωνισμό.

  Οι ήδη εγγεγραμμένοι χρήστες θα λάβουν σύντομα ένα email, με το οποίο θα μπορούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό κάνοντας κλικ στο link που θα υπάρχει σε αυτό.

  Πως μπορείτε να ενεργοποιήσετε πάλι τα Newsletters στον λογαριασμό σας? Ακολουθήστε τις οδηγίες ΕΔΩ  Σας ευχόμαστε καλή τύχη!