3ος αγώνας

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την pdiamandis, 27/7/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. pdiamandis

pdiamandis Τακτικός στο φόρουμ

Καλησπέρα
    Μία παρατήρηση (εκτός κι αν έχω πρόβλημα με τα μάτια μου) :
    Σχετικά με τον 3ο αγώνα, η μπάρα έχει 65 βήματα (κ' 27 δώρα),
    ενώ ο πίνακάς του στις Σ.Ε. δίνει 68 βήματα (28 δώρα).
    Συγκεκριμένα, η υπ' αριθμ. 17 τριάδα βημάτων του πίνακα και το αντίστοιχο δώρο
    (50 σ. λίπασμα ή 20 λίπ. Ζωζώς) δεν υπάρχουν στη μπάρα.
    Ποιο θα θεωρήσουμε ότι ισχύει?

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Συγνώμη αλλά εγώ μόλις τα ξαναμέτρησα κι είναι 65 βήματα κ στον πίνακα αλλά και στην μπάρα. Δεν βλέπω κάποιο λάθος.
    Και η 17η δυάδα δεν δίνει αυτά τα δώρα που αναφέρεις, αλλά η 16η τριάδα.

3. pdiamandis

Λάθος μου για τα δώρα, θα μου επιτρέψεις να επιμείνω όμως :
    α) ως προς τα δώρα, το σφάλμα τελικά το βρίσκω στις εργασίες 13 κ' 14, αν προσέξεις δίνουν ακριβώς τα ίδια δώρα. Επίσης :
    β) στη μπάρα ξεκινάμε με 5 2άδες βημάτων (εργασίες 1-5) και ακολουθούν 11 3άδες βημάτων (εργασίες 6-16), στον πίνακα οι 3άδες είναι 12 (εργασίες 6-17!)
    Βάσει των ανωτέρω, μία από τις εργασίες 13 κ' 14 περισσεύει.
    Υπάρχει περίπτωση να βλέπουμε διαφορετικό πίνακα? εσύ να βλέπεις ίσως κάποιον πρωτότυπο, που πιθανόν παραποιήθηκε κατά μεταφορά του στις Σ.Ε.?

4. .selia.

Συμφωνώ στο ότι η μπάρα ξεκινά με 2 δυάδες και ακολουθούν 11 3άδες. Το ίδιο όμως υπάρχει και στον πίνακα, μέχρι κ το βήμα 16 έχει 3άδα. Το βήμα 17 του πίνακα είναι δυάδα, όπως και στη μπάρα.

Εγώ κοιτάω τον πίνακα στις ΣΕ https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Εναέριοι-αγώνες.18249/#post-120613 και το διασταυρώνω με την μπάρα στο παιχνίδι.

5. pdiamandis

Όπως το πιθανολόγησα λοιπόν, βλέπουμε διαφορετικό πίνακα και αυτό που κατάλαβα ότι έχει συμβεί είναι ότι :
    Άνοιξα τις Σ.Ε. λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, ίσως και από την προηγούμενη μέρα, και κράτησα ανοιχτή την καρτέλα. Προφανώς υπήρχε λάθος στην αρχή, διορθώθηκε μετά, αλλά κάθε φορά που εγώ άνοιγα το pc με έβαζε στην πρώτη εκείνη σελίδα των Σ.Ε., που δεν είχε ανανεωθεί. Τώρα που μπήκα ξανά μέσω forum μου έβγαλε αυτή που βλέπεις και συ.
    Είμαστε ΟΚ λοιπόν, ευχαριστώ για το χρόνο σου, ας το κλείσουμε.

6. .selia.

Ναι υπήρχε λάθος στις ΣΕ και αλλάχτηκαν εχτές μετά την έναρξη του δρώμενου.

Καλή συνέχεια,

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.