+2 τεμαχια

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την NTINAEXTREME, 22/5/23.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. NTINAEXTREME

NTINAEXTREME Επαγγελματίας του φόρουμ

Καλησπερα, τον τελευταιο καιρο παρατηρω οτι απο καποια στιγμη της ημερας και για καμποσες ωρες, ολα τα χωραφια μου δινουν +2 τεμαχια σε ολα τα φυτα, δεν ηξερα τι συμβαινει και σημερα παρατηρησα οτι αυτα τα + 2 προκυπτουν μετα το καθαρισμα της περιοχης του φαρου, οποτε θεωρώντας οτι προερχεται απο εκει εψαξα τα διακοσμητικα που εχω τοποθετημενα, αλλα δεν βρηκα κατι, μπορειτε να με βοηθησετε?
    ευχαριστω εκ των προτερων

2. -*Hermes*-

-*Hermes*- Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλησπέρα.
    Μπορείς σε παρακαλώ να μας δώσεις το ID σου ;

3. NTINAEXTREME

το ID μου ειναι 25437416

4. -*Hermes*-

Το +2 που σου δείχνει στα φυτά είναι επειδή έχεις δύο τοποθετημένους Τζακ στην έκταση του Φάρου, τους οποίους και μαζεύεις όταν κάνεις την συγκομιδή εκεί.

5. NTINAEXTREME

οκ. ευχαριστω πολυ, δεν μπορουσα να το καταλαβω, διοτι το εικονιδιο δεν αναφερει κατι και επειδη οι ποντοι που δινουν ειναι ελαχιστοι, στο τσακ ημουν να τους ξεφυτεψω και να τους πεταξω, και παλι ευχαριστω

6. -*Hermes*-

Γι' αυτό είναι το φόρουμ. Να διαβάζετε και να ψάχνετε πληροφορίες για το παιχνίδι.
    Το συγκεκριμένο διακοσμητικό, για να ξέρεις, είναι πολύ βοηθητικό σε δύσκολα δρώμενα, οπότε δε θα σου πρότεινα να τα διαγράψεις.

Καλή συνέχεια.
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Αρέσει στον/ην misirli.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.