2ο επάγγελμα στην βιοτεχνική περιοχή

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την basilikiz, 29/9/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. basilikiz

basilikiz Ενεργός συντάκτης

καλησπέρα σας και σήμερα... επειδή δεν είμαι σίγουρη αν το ψάχνω με τον σωστό τρόπο.. για να αρχίσω το επάγγελμα το 2ο στην βιοτεχνική περιοχή πρέπει να πληρώσω 2 ευρώ.. αυτό γίνεται μόνο μέσω κάρτας? δεν μπορώ να το αγοράσω με μνμ από το κινητό μου?

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπερα. Το δεύτερο επάγγελμα μπορείς να το αγοράσεις και με πιστωτική κάρτα αλλα και με paysafe την οποία μπορείς να την πάρεις απο το περίπτερο. Δεν μπορείς να το αγοράσεις με μήνυμα απο το κινητό.

3. basilikiz

μάλλον είναι λίγο άσχετο τώρα αυτό αλλά αν ξέρεις να μου απαντήσεις... ξέρεις η paysafe από το περιπτέρο από τι ποσά ξεκινάνε?

4. -*thumbelina*-

Η paysafecard ξεκιναει απο 10 αλλά έχει και 25, 50 ή 100 ευρώ. Θα ξοδεψεις όσα θέλεις και τα υπόλοιπα δεν χάνονται, μένουν στην κάρτα για μελλοντική χρήση.

5. basilikiz

σ' ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σου!!!
    καλή συνέχεια..

6. -*thumbelina*-

Παρακαλώ. Καλή συνέχεια και σε σένα.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.