Ανακοίνωση 10α Γενέθλια του Farmerama!

Η συζήτηση στο 'Επίσημες ανακοινώσεις' ξεκίνησε από τον/την -*thumbelina*-, 26/1/20.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
 1. -*thumbelina*-

  -*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

  Αγαπητοί αγρότες,

  Ουάου! Σήμερα, στις
  26 Ιανουαρίου, γιορτάζουμε τα 10α γενέθλια του Farmerama και είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για αυτό το μοναδικό ορόσημο.

  Ολόκληρη η ομάδα του Farmerama αισθάνεται τιμή να δουλεύει για ένα τέτοιο απίστευτο και διασκεδαστικό παιχνίδι. Αλλά δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι. Πάνω απο όλα είναι για όλους τους παίκτες μας, σε ολόκληρο το κόσμο, που διαμορφώνουν την κοινότητα του Farmerama που κάνει την πραγματική διαφορά.
  Είστε οι πιο πιστοί, παθιασμένοι, αφοσιωμένοι παίκτες και δεν μπορούμε να περιγράψουμε πόσο απολαμβάνουμε να διαβάζουμε κάθε σχόλιο (ναι, ακόμα και τα αρνητικά, εντάξει, ίσως όχι κάθε φορά... αλλά ξέρετε τι εννοούμε) και πόσο αγαπάμε το παιχνίδι.

  Το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας εργάζεται εδώ και χρόνια στην ομάδα FARMERAMA και πιθανόν δεν θα το πιστέψετε αλλά δεν είμαστε ασκούμενοι. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα παθιασμένων και πλήρους απασχόλησης υπαλλήλων, οι οποίοι κάνουμε το καλύτερό μας σε καθημερινή βάση για να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία για εσάς.
  Φυσικά γνωρίζουμε οτι από καιρό σε καιρό κάνουμε λάθη και πως δεν γίνεται πάντα κατανοητό από όλους ή δεν είναι αρεστές οι αποφάσεις μας.
  Όμως ελπίζουμε να συνεχίζουμε να αποδεικνύουμε οτι το Farmerama δεν παρέχει απλά μια δουλεία για εμάς, είναι κάτι περισσότερο από αυτό.

  Το μεγαλύτερο πράγμα είναι το εξής: το Farmerama συνδέει ανθρώπους! Γνωρίζουμε τόσες πολλές ιστορίες παικτών, που βρήκαν φίλους, αγάπη και ευτυχία μέσα από αυτό το παιχνίδι και μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε. Δεν εργαζόμαστε μόνο με συναδέλφους, γινόμαστε επίσης φίλοι με τους συναδέλφους μας. Επομένως είμαστε ακόμα πιο ευγνώμονες για το Farmerama.
  Ο καθένας μας έχει τις δικές του αναμνήσεις - καλές και κακές - και συχνά μιλάμε για "θυμάστε αυτό ή το άλλο" και είμαστε σίγουροι ότι αισθάνεστε το ίδιο. Και ο καθένας έχει τη δική του σύνδεση με το FARMERAMA, αλλά είμαστε όλοι συνδεδεμένοι μέσω του FARMERAMA. Αυτό είναι τρελό.

  Μερικές φορές μπορεί να νιώθετε ότι δεν νοιαζόμαστε για το παιχνίδι ή την κοινότητα. Αυτό απέχει μακριά από την αλήθεια και σας διαβεβαιώνουμε ότι αυτό δεν συμβαίνει.
  Όλη η ομάδα αισθάνεται υπεύθυνη για την FARMERAMA και την κοινότητα, αλλά καθώς έχουμε μακροπρόθεσμα σχέδια για την FARMERAMA, δεν μπορούμε να εκπληρώσουμε πάντα όλες τις επιθυμίες ή να αντιδράσουμε άμεσα σε όλα τα παράπονα σας.

  Και είμαστε άνθρωποι που κάνουν λάθη. Για μας δεν υπάρχει ποτέ η ερώτηση για το ποιος έκανε λάθος, απλά η ερώτηση είναι πώς να λύσουμε καταστάσεις και πώς να αποφύγουμε παρόμοια λάθη στο μέλλον. Ναι, και μερικές φορές είμαστε χαρούμενοι που δεν ακούτε τα επιχειρήματά μας αλλά τις περισσότερες φορές πιστεύουμε ότι θα ήταν καλό αν θα μπορούσατε να δείτε πόσο ενδιαφερόμαστε για σας και το παιχνίδι.

  Ελπίζουμε ότι μπορείτε να καταλάβετε ότι είναι δύσκολο να πάρουμε αποφάσεις που δεν είναι ευπρόσδεκτες από εσάς, αλλά πάντα ελπίζουμε ότι θα καταλάβετε τους λόγους στο τέλος.
  Κάποιος είπε κάποτε σε ένα meeting: εργαζόμαστε όπως για μια τηλεοπτική εκπομπή. Παρέχουμε εβδομαδιαίο περιεχόμενο και ο κύριος στόχος μας είναι πάντα η διασκέδαση. Μεγάλη διασκέδαση! Και ναι, αποτυγχάνουμε! Μερικές φορές είμαστε λυπημένοι αν διαβάζουμε τις απογοητευμένες αναρτήσεις των παικτών, αλλά ποτέ δεν θα εγκαταλείψουμε.
  Και μια σημείωση: είναι απίστευτα καταπληκτικό όταν εργάζεσαι στην ομάδα FARMERAMA. Κανείς δεν παραιτείται ποτέ.

  Επιβιώνουμε στις δύσκολες στιγμές καθώς μαθαίνουμε και βελτιωνόμαστε.
  Διαβάζουμε όλα τα feedback και συζητάμε τα αρνητικά και θετικά σημεία. Μερικές φορές είμαστε χαοτικοί, λυπημένοι, απογοητευμένοι, δυσαρεστημένοι, μπερδεμένοι και συγκλονισμένοι, αλλά δεν χάνουμε ποτέ το κίνητρό μας, τη θέληση και το πάθος μας.
  Ένα από τα καλύτερα πράγματα της εργασίας μας είναι η στενή συνεργασία με τους συντονιστές μας. Έχουν σημαντικό ρόλο για όλους στην ομάδα.
  Για να σας δώσουμε ένα παράδειγμα: Βλέπουν τα δρώμενα μερικές εβδομάδες νωρίτερα και μας παρέχουν feedback - αυτό το Feedback είναι ένα από τα μεγαλύτερα βήματα στη διαδικασία ανάπτυξης ενός δρώμενου.
  Επιπλέον, πολλοί από τους συντονιστές μας έχουν πρόσβαση στα δοκιμαστικά μας τεστ, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να παίξουν τα δρώμενα περίπου 10 ημέρες πριν τα δείτε εσείς. Φυσικά, πάντα έχουν τη δύναμη να παρέχουν επιπλέον feedback ακόμα και στα τελευταία στάδια ενός δρώμενου.

  Αλλά μη μας πάρετε στραβά, δεν μπορούμε πάντα να εφαρμόσουμε το feedback. Το γνωρίζετε: η διάσημη οικονομία του παιχνιδιού. (και άλλα γεγονότα αλλά τις περισσότερες φορές είναι η "οικονομία του παιχνιδιού".)
  Αυτό που θέλουμε να πούμε: Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους συντονιστές στον κόσμο.
  Είναι πραγματικά καταπληκτικοί και τα λόγια δεν μπορούν ποτέ να περιγράψουν πόσο εκτιμούμε τη δέσμευσή τους, την πίστη και το πάθος τους. Και παρεμπιπτόντως, ορισμένοι από αυτούς είναι στο FARMERAMA από την 1η ημέρα!

  Είμαστε γεμάτοι ευγνωμοσύνη καθώς είμαστε 100% σίγουροι ότι το FARMERAMA δεν θα ήταν FARMERAMA χωρίς τους συντονιστές μας. Η συνεργασία με τους συντονιστές είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο η ομάδα της FARMERAMA εξελίσσεται!
  Οι συντονιστές μας κέρδισαν το σεβασμό και την εμπιστοσύνη μας και είναι ασύγκριτοι.
  Είναι μια εξαιρετική σχέση που δημιουργήσαμε και δεν μπορούμε να εκφράσουμε πόσο εκτιμούμε κάθε συντονιστή. Δείχνουν τεράστιο χαρακτήρα βοηθώντας μας να βεβαιωθούμε ότι όλα βαίνουν καλώς, ακόμη και κατά τη διάρκεια των πολυάσχολων περιόδων.

  Είμαστε στην ευχάριστη θέση να γνωρίζουμε ότι μπορούμε να βασιζόμαστε σε αυτούς όταν τα πράγματα γίνονται λίγο ζόρικα και η εξαιρετική εργασιακή τους ηθική δεν περνά απαρατήρητη.

  Σας ευχαριστούμε για όλα! Γνωρίζουμε ότι μερικές φορές είναι δύσκολο, χαοτικό και απογοητευτικό να συνεργάζεστε μαζί μας και εκτιμούμε την υπομονή, την αφοσίωση και το πάθος σας. Είστε τα πραγματικά αστέρια της FARMERAMA!

  Και τέλος είστε εσείς! Η κοινότητά μας, οι παίκτες μας! Κάνετε όλα αυτά να συμβαίνουν. Χωρίς σας όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατά. Γνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι από εσάς είστε παίκτες για μεγάλο χρονικό διάστημα και εκτιμούμε την πίστη σας!
  Η ομάδα μας θα ήθελα να σας ευχαριστήσει που μας δώσατε μια υπέροχη ευκαιρία να σας εξυπηρετήσουμε. Είναι η επιθυμία μας να σας κρατάμε ικανοποιημένους με το FARMERAMA. Είστε η έμπνευσή μας για να κάνουμε το καλύτερό μας. Σας ευχαριστούμε και θυμηθείτε, σας εκτιμούμε! Κανένα από τα επιτεύγματά μας δεν θα ήταν εφικτό χωρίς εσάς και την ακλόνητη υποστήριξή σας. Σας ευχαριστούμε που είστε μαζί μας και για την αφοσίωσή σας. Αισθανόμαστε μεγάλη τιμή να έχουμε μια κοινότητα σαν κι εσάς. Στην πραγματικότητα, ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε τα επόμενα χρόνια.

  Όπως μπορείτε να διαβάσετε: Το Farmerama δεν είναι μόνο ένα αγροτικό παιχνίδι, είναι πολύ περισσότερα. Γνωρίζατε οτι έχουμε εισάγει περισσότερα απο 3000 διακοσμητικά αντικείμενα απο τότε που γεννήθηκε το Farmerama;

  Και δρώμενα. Τόσα πολλά δρώμενα. Α! Και δεν πρέπει να ξεχνάμε το νέο περιεχόμενο, τις νέες δυνατότητες, τις σειρές σύννεφων και τόσα πολλά ακόμα. Το FARMERAMA είναι ένα παιχνίδι που αναπτύσσεται συνεχώς, αυξάνεται και είναι κάτι περισσότερο από απλά ζωντανό. Για όλους όσους αισθάνονται ότι το FARMERAMA πεθαίνει: όχι! Σήμερα, δεν γιορτάζουμε μόνο την 10η επέτειό μας, γιορτάζουμε το μέλλον αυτού του εκπληκτικού παιχνιδιού!

  Με τη μετάβαση στο Unity που θα συμβεί φέτος, είμαστε σίγουροι ότι το FARMERAMA έχει ένα λαμπρό και μακρύ μέλλον.
  Το Unity είναι ένα από τα μεγαλύτερα καθήκοντα που έχουμε εργαστεί ποτέ στην ομάδα και ίσως ακούγεται σαν ένα εύκολο έργο από το εξωτερικό, αλλά μπορούμε να εγγυηθούμε: δεν ήταν ποτέ! Ήταν μια τεράστια πρόκληση, αλλά ποτέ δεν χάσαμε την εμπιστοσύνη μας.
  Η ομάδα εργάστηκε σκληρά με πολλή υπομονή κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών και προσβλέπουμε να σας δείξουμε τελικά την FARMERAMA σε μια σύγχρονη τεχνολογία.
  Ως συνήθως, θα σας κρατάμε ενημερωμένους μέσω του επίσημου φόρουμ μας, μόλις υπάρξουν ενημερώσεις. Το δύσκολο σχέδιο είναι να κάνουμε πρόσθετες δοκιμές με τους συντονιστές μας πριν ξεκινήσουμε μια ανοικτή beta έκδοση. Σε αυτή την ανοικτή έκδοση beta θα έχετε την ευκαιρία όχι μόνο να παίξετε το FARMERAMA στην Unity αλλά και να δώσετε feedback και να αναφέρετε θέματα/προβλήματα. Έτσι, μπορούμε να διασφαλίσουμε μια ομαλή μετάβαση στο Unity μετέπειτα.

  Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό σημαίνει πολλά για τον εορτασμό της 10ης επετείου ενός Browser παιχνιδιού στη βιομηχανία των παιχνιδιών, αλλά το πιο σημαντικό για τον κόσμο είναι να γιορτάσουμε την 10η επέτειο του αγαπημένου μας "μωρού" που ονομάζεται FARMERAMA.

  Ψάξαμε για ένα αξιοπρεπές δώρο να σας δώσουμε για τα ξεχωριστά γενέθλια του αγαπημένου μας παιχνιδιού, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Υποθέτουμε ότι αυτό είναι απλά επειδή δεν υπάρχει κανένας τρόπος στη γη, που θα μπορούσαμε ποτέ να πάρουμε ένα δώρο τόσο ξεχωριστό όσο το FARMERAMA. (είναι τυχαίο αλλά αληθινό ...).

  Αλλά για όλους όσους κατάφεραν και το διάβασαν μέχρι εδώ: αν χρησιμοποιήσετε τον κωδικό
  HAPPYBDAYFA, θα λάβετε 60 σούπερ λίπασμα, 30 λίπασμα της Ζωζώς, 40 σούπερ τροφές και 3 πάρτι εισιτήρια.

  Ο κώδικας ισχύει από τώρα, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία φορά ανά λογαριασμό και ισχύει μέχρι την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2020 στις 00:59 CET.

  Σας ευχαριστούμε για την πολύχρονη συνεργασία σας, την εμπιστοσύνη σας σε εμάς και την εξαιρετική σας δέσμευση. Χωρίς εσένα η FARMERAMA δεν θα ήταν η ίδια!


  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ FARMERAMA !!!


  Ειλικρινά δικό σας

  Η ομάδα FARMERAMA
   
  Αρέσει σε Αρκάς, toylaaaaa, thena και 37 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.