0 Λυκος τησ διπλανης πορτας!

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την traxhla, 2/1/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. traxhla

traxhla Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλησπερα κ καλη χρονια!
    Ολοκληρωσα σημερα την αποστολη κ ενεργοποισα τη γραμμη της φασολιας!
    Ομως οι π.ε δεν αυξανονται μετα την ενεργοποιηση της!
    Παιρνω π.ε απο τα βιοτεχνικα που εχω καταναλωσει αλλα οχι τους επιπλεον που πρεπει να μου δωσει η γραμμη τησ φασολιας!
    Ευχαριστω!

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα και καλή χρονιά.
    Σύμφωνα με τις συχνές ερωτήσεις εδώ

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Σ-Ε-Αποστολές-λαχαναγοράς.10748/page-6#post-46874

η σειρά συννέφων απο την αποστολή "Ο λύκος της διπλανής πόρτας" δίνει 20% Π.Ε σε κάθε συγκομιδή μυστηριώδη δενδρυλλίων/στάβλων για 12 ώρες
    Μήπως ενεργοποίησες άλλη σειρά συννέφων; Θέρισες μυστηριώδη δενδρύλλια ή σταβλάρχες και δε πήρες παραπάνω πόντους εμπειριας;

Τελευταία επεξεργασία: 2/1/15
  3. traxhla

Ολοκληρωσα την αποστολη κ ανοιξε η γραμμη τησ φασολιας που αντιστοιχει στην αποστολη! [ εχει επανω κ το σηματακι της]
    Τοποθετησα δυο διακοσμητικα [ διαστασεων 2χ2]
    Κλειδωσα τη φασολια κ εκανα ανανεωση αφου πρωτα ειχα τσεκαρει τουσ π,ε σε καποια μυστηρια!
    Οι π.ε παρεμεναν ιδιοι!
    Ενδεικτικα θα αναφερω το χαζαροδενδρο!
    Δινει 50 π.ε συν 30 απο καταναλωση στεφανιου κ πασχαλινης!
    Συνολικα 80 π.ε!
    Με την ενεργοποιηση της φασολιας θα επρεπε να παρω 96!
    Ομως συνεχιζει να μου δινει 80!
    Exω ID37184220
    Eυχαριστω!

4. -*thumbelina*-

Το μπόνους της φασολιάς σου δίνει 20% παραπάνω πόντους εμπειρίας όταν πατάς τα μυστηριώδη δενδρύλλια και σταβλάρχες για να αποκαλυφθούν το τι κέρδισες. Δεν επιδρά σε δέντρα ή στάβλους που ήδη έχεις.

5. traxhla

Διαβαζω με μεγαλη προσοχη το λινκ που μου δωσατε αλλα δε βλεπω πουθενα να μιλαει για συγκομιδη δεντρων κ σταυλων που μολις εχουμε τοποθετησει κ περιμενουμε να δουμε τι κερδισαμε!
    Αντιθετωσ, γραφει σε ,,,,ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ!
    Για μια ακομη φορα αισθανομαι εξαπατημενη!
    Ευχαριστω για το χρονο σας!
    Το θεμα μπορει να κλεισει!

Αρέσει στον/ην .[agrotis]..
  6. -*thumbelina*-

Όπως διάβασες στις συχνές ερωτήσεις γράφει ξεκάθαρα οτι δίνει δίνει 20% Π.Ε σε κάθε συγκομιδή μυστηριώδη δενδρυλλίων/στάβλων, δεν λέει οτι δίνει 20% σε δέντρα και στάβλους που έχετε κερδίσει απο μυστηριώδη δενδρύλλια ή στάβλους.
    Δεν υπάρχει καμία εξαπάτηση.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.