ψάχνω τον πίνακα που αφορα το νησί

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την pepi763, 8/11/21.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. pepi763

pepi763 Ανερχόμενος συντάκτης

καλησπέρα σας ψάχνω να βρώ τον ΄πινακα που αφορα το νησι .ανα επιπεδο τι ζώη φυτο μου δινει και δεν το βρίσκω .εαν ειναι δυνατόν να μου το μεταφερεται
    ευχαριστω πολυ

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Τα φυτά, δέντρα, ζώα δεν ξεκλειδώνουν ανα επίπεδο ,αλλά απο το ναό των πιθήκων με χρυσές μπανάνες. Μπορείς να πας στο ναό των πιθήκων και να δεις τι μπορείς και θες να ξεκλειδώσεις. Απο το κόκκινο καλαθάκι στην αριστερή μπάρα της φάρμας μπορείς να δεις όλα τα διαθέσιμα φυτά, δέντρα και ζώα.

3. pepi763

pepi763 Ανερχόμενος συντάκτης

Οι μπανανες δεν μαζευονται ευκολα αλλα ευχαριστω πολυ για την απαντηση αρχιζω κ καταλαβαινω το νησι οκ

πρωτου κλεισει το θεμα πως θα ξέρω καθε ζωακι που θα ξεκλειδωνω τι φαι τρωει ετσι ωστε τα φυτα και τα δεντρα να ταυτιζονται και με την διατροφη του κάθε ζωου?επειδη εχω στην αποθηκη καποια απο τα οποια αυτα που ζηταει για φαγητο εγω δεν τα εχω καν διαθεσιμα

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 9/11/21
  4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Συνήθως τα ζώα που ξεκλειδώνουν σε κάποια καμάρα, συμβαδίζουν με τα ανάλογα φυτά που απαιτούνται για την τροφή τους. Αν δεν έχεις κάποια τροφή για κάποιο διαθέσιμο στάβλο, μπορείς να αγοράσεις απο την λαϊκή.