χωριατοσπιτο

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by -smart97-, May 6, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -smart97-

-smart97- Ενεργός συντάκτης

αν φτασει ενας πελατης στο 5ο επιπεδο μετα μπορει να πεσει?

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

3. -smart97-

αν δεν ανοιγω τις παραγγελιες ωστε να ανανεωθουν, τοτε μειωνεται παλι η σχεση ?

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Απόσπασμα απ τις ΣΕ:

- Κάθε 24 ώρες θα διαγράφονται οι παλιές παραγγελίες και θα λαμβάνετε νέες.
    Δεν μπορείτε να διαγράψετε εσείς καμία παραγγελία χειροκίνητα.
    - Αν δεν έχετε παραδώσετε τις παραγγελίες εντός 24 ωρών, ή σχέση σας θα μειωθεί. Αν όμως ανανεώσετε τις παραγγελίες με φιορίνια, δεν μειώνετε η σχέση.
    - Η πελατειακή σχέση μπορεί να φτάσει μέχρι το 5ο επίπεδο
    - Με μεγαλύτερο επίπεδο σχέσης θα έχετε καλύτερες αμοιβές.

Κάθε 24 ώρες αλλάζουν οι παραγγελίες. Είτε τις άνοιξες είτε όχι. Οπότε μειώνεται και η σχέση αν δεν παραδώσεις.

5. -smart97-

τις διαβασα τις σε, αλλο θελω να πω...
    εγω, οταν ανοιγω το χωριατοσπιτο στις 13:00 το σαββατο, εχω καποιες παραγγελιες για 24 ωρες. Οταν ομως ξανανοιξω το χωριατοσπιτο την κυριακη στις 15:00, ανανεωνοται οι παραγγελιες, και αντι για 22 ωρες που θα επρεπε να εχουν αν ειχαν αλλαξει μολις εληξαν οι προηγουμενες, εχουν προθεσμια 24 ωρες, που σημαινει οτι ανανεωνονται μολις το ανοιξω.
    αυτο που ρωταω ειναι: αν δεν ανοιξω καθολου το χωριατοσπιτο, επομενως δεν ανανεωθουν καθολου οι παραγγελιες και ερθουν οι νεες μολις το ανοιξω (μετα απο καιρο), αφου δεν εχω λαβει καποια παραγγελια την οποια ομως για καποιο λογο εγω δεν ολοκληρωσα, θα μειωθουν οι σχεσεις?

6. .*Hazel*.

Ναι, αν δεν ανοίγεις καθόλου το χωριατόσπιτο για να δίνεις τις παραγγελίες , οι σχέσεις θα μειωθούν

7. -smart97-

οκ, μπορεις να το κλεισεις

8. .*Hazel*.

Καλή συνέχεια
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Thread Status:
Not open for further replies.