χρόνος λήξης

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την heavymetal7, 12/12/22.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. heavymetal7

heavymetal7 Έμπειρος

Γεια σας, στις Άλπεις όταν τα δέντρα θέλουν 1 λεπτό για να είναι έτοιμα, ο χρόνος κολλάει στο μηδέν και δεν ετοιμάζονται ποτέ για να τα μαζέψεις.
    Το ίδιο όταν περιμένεις να ενεργοποιηθεί ο πελάτης.
    Αν δεν φύγω από τις Άλπεις και να ξαναγυρίσω, οι χρόνοι μένουν κολλημένοι στο μηδέν.

2. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.
    Κάθεσαι από πάνω και κοιτας πότε θα είναι έτοιμα;
    Εμ δε γίνεται δουλειά έτσι.
    Πρέπει, να φύγεις να πας σε άλλους χώρους και όταν επιστρέψεις στο χρόνο που πρέπειμ θα τα δεις έτοιμα.
    Αν κάθεσαι από πάνω χωρίς να αλλάξεις χώρο....δεν φαίνονται τα γραφικά.
    Και πάλι όμως...αν βάλεις το βελάκι θα το δεις ότι είναι έτοιμο.
    Δε φορτώνει τίποτα αν δεν αλλάζεις χώρο.

3. heavymetal7

heavymetal7 Έμπειρος

Συγνώμη μου λέτε τώρα ότι τα βλέπω θα είναι έτοιμα σε 1 λεπτό και να φύγω να πάω στη βασική φάρμα που αργεί απίστευτα να φορτώσει και να ξαναγυρίσω;; Ναι αυτό λέω, ότι τα βλέπω έτοιμα και δεν μαζεύονται όσες φορές κι αν πατήσω το μάζεμα. Αυτό για εσάς δεν είναι πρόβλημα να το αναφέρετε;

4. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Είναι πρόβλημα και τι να κάνω;;
    Αν σου έλεγα είναι γνωστο και θα φτιαχτεί κάποια στιγμή τι θα αλλάξει;;
    Εσύ πάντως δεν θα έχεις πρόβλημα αν κάνεις αυτό που σου είπα.
    Αυτά.

5. heavymetal7

heavymetal7 Έμπειρος

Κυρία μου πες το από την αρχή ότι είναι πρόβλημα και θα φτιαχτεί, και το θέμα τελειώνει. Δεν σας ειρονεύτηκα για να με ειρωνευτείτε και να πείτε: "Κάθεσαι από πάνω και κοιτας πότε θα είναι έτοιμα; Εμ δε γίνεται δουλειά έτσι."
    Αν εμένα μου άρεζε να κάθομαι να τα κοιτάω (που δεν το κάνω), δεν ενοχλώ κανέναν, ούτε παραβιάζω κάποιον κανόνα.
    Θα σας παρακαλούσα να είστε πιο ευγενική στις απαντήσεις σας, διότι δεν μιλάτε με κανένα παιδί (που και σε παιδί επιβάλεται να μιλάτε με ευγένεια.)
    Το θέμα κλείνει.

6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Οι συντονίστριες απαντάνε άμεσα σε όλες τις ερωτήσεις σου τις τλευταίες ημέρες ακόμα και αν υπάρχουν οι πληροφορίες στις Συχνές ερωτήσεις. Αφιερώνουν χρόνο για εσένα προσωπικά επειδή βαριέσαι να διαβάσεις τις Συχνές ερωτήσεις και εσύ έχεις το θράσσος να τους μιλάς έτσι μετά από όλο το κόπο και το στρες που έχουν από αυτό το release. Αν ήξερες μόνο τι έχουμε περάσει τις τελευταίες εβδομάδες δεν θα μιλούσες έτσι!

Δεν θα πω κάτι άλλο.

Το θέμα κλείνει καθώς απαξιώ να συνεχίσω να συζητώ τέτοιες συμπεριφορές.

Αρέσει στους skias10, -*Hermes*- και SavoirAimer....
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.