χρυσες μπανανες

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την gianna21, 21/10/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. gianna21

gianna21 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλησπερα!τι ειναι οι χρυσες μπανανες στο BAHAMARAMA?που τις βρισκω?χωρις αυτες δεν μπορω να εχω αλλον χωρο για χωραφια ζωα δεντρα?

2. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Καλησπέρα
    Σε κάθε άνοδο επιπέδου στο νησί παίρνεις 5 μπανάνες
    Επίσης, σαν έπαθλα σε κάποια δρώμενα ή από βήματα αποστολών.

3. gianna21

ευχαριστω πολυ!κ αλλη μια ερωτηση για να παρω αλλα φυτα πρεπει να τα ξεκλειδωνω?απο αποστολες πηρα 5μπανανες ομως εκει που πας να τα ξεκλειδωσεις δεν μου δειχνει πως εχω

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Όλα τα φυτά τα δέντρα και τα ζώα του νησιού, ξεκλειδώνουν απ τον αρχαίο ναό των πιθήκων.
    Εκεί έχει κάμαρες τις οποίες για να ξεκλειδώσεις πρέπει να παραδόσεις χρυσές μπανάνες.

Τον αριθμό των διαθέσιμων- κερδισμένων μπανανών μπορείς να τον δεις στην πάνω μπάρα της φάρμας σου, δίπλα απ τον αριθμό των χορτοτάλιρων σου.

Περισσότερα για το ναό των πιθήκων, τις κάμαρες και τα είδη - προϊόντα του νησιού, μπορείς να δεις εδώ:

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Αρχαίος-Ναός-των-πιθηκών.17390/

5. gianna21

ευχαριστω παρα πολυ!!καλο βραδυ!

6. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.
    Καλή συνέχεια στο παιχνίδι. :)
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.